Nurten Tuncer
Lezizz YazarıNurten Tuncer
1956 yılında doğan Nurten Tuncer, uzun yıllar İzmir Çeşme’de yaşadı. 23 yıl boyunca coğrafya öğretmenliği yapan Tuncer, mutfaktaki deneyimine ise ilk kez 1992 yılında eşinin Çeşme’de taş evden kurduğu butik otelde başladı. 1997 yılında öğretmenlikten emekli olduktan sonra, kara tahtadan mutfağa geçiş süreci başladı. 2013 yılından beri Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın kurucusu ve menüdeki tüm lezzetlerin sorumlusu olan Tuncer, markanın Nurten Anne'si olarak çalışma hayatına devam ediyor. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farklı bir boyut katan Nurten Anne'nin yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Dünyayı gezmeye ve yeni kültürler tanımaya önem veren Tuncer, gezilerinde özellikle gastronomi alanında yeni ve farklı uygulamaları da keşfetmeye odaklanıyor. Eski kapı koleksiyonu da yapan Tuncer, gezdiği ülkelerden getirdiği dekorasyon malzemelerini Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın şubelerinde kullanıyor.

Tüm Yazıları


Kahvaltı sofrasının mis kokulu misafiri: Mandalina reçeli

Kahvaltı sofrasının mis kokulu misafiri: Mandalina reçeli

Sofralarınızı mis kokutacak ve sağlıkla dolduracak yepyeni bir tarif sizlerle. Hem lezzeti hem doğalıyla tadına damağınızda kalacak. Şimdiden afiyet olsun :)

11.04.2020
C vitamini deposu Çeşme limonu ile nefis bir reçele ne dersiniz?

C vitamini deposu Çeşme limonu ile nefis bir reçele ne dersiniz?

Sofranızı hem tatlandıracak hem renklendirecek bir lezzet... C vitamini bakımından oldukça zengin Çeşme limonu ve ıtır çiçeğiyle yapılan bu reçel, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday. Siz de bu özel lezzeti tatmak istiyorsanız, tarifi ve...

19.03.2020
Kahvaltıya yeni bir renk: Üç peynirli zerdeçallı patlıcan mezesi

Kahvaltıya yeni bir renk: Üç peynirli zerdeçallı patlıcan mezesi

Yer aldığı her yemeğe mükemmel lezzet katan patlıcan, şimdi de zerdeçalla buluşuyor! Damaklarınıza şölen yaşatacak bu tarif, lezzetinin yanı sıra sağlıklı olduğu için de vazgeçilmezlerinizden biri olacak. Hazırsanız, mezenin sırrını vermeye...

18.03.2020