Koç anısına yarıştılar

Koç Holding’in kurucusu merhum Vehbi Koç’un anısına bu yıl 14’üncüsü düzenlenen at yarışı, sosyal hayatın ünlü isimlerini Veliefendi Hipodromu’nda bir araya getirdi.

Vehbi Koç’un anısına her yıl düzenlenen Vehbi Koç Kupası Koşusu’nun öncesinde verilen kokteyle, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, oğulları Mustafa ve Ali Koç, gelini Nevbahar Koç, Afet Karacan, Ahu Tuğbay, Yılmaz Ulusoy, Mihrinur-Tezcan Yaramancı, Heves Ekinci, Ferhunde Verdi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, eski bakan Lütfullah Kayalar, Vural-Meral Gökçaylı, Burcu Hanif, Serdar Cümbüş, Vera-Bülent Bulgurlu ve Zerrin Arbaş gibi tanınmış isimler katıldı.
Kokteyl sırasında Rahmi Koç’a, Vehbi Koç’un 1961 yılında Türkiye Jokey Kulübü Başkanı olduğu dönemde ödül verirken çekilen bir fotoğrafı hediye edildi. Koç ve davetlileri, kokteylin ardından hipodromda kendileri için özel olarak hazırlanan bölümde yemek yedi.
Akşam saat 20.30’da koşulan yarışta 4 ve daha yukarı yaşta safkan İngiliz atları mücadele etti. Rahmi Koç, yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde 90 bin TL’lik para ödülünü ve kupayı, birinci gelen Kurtiniadis adlı atın sahibi Kemal Kurt’a takdim etti. Rahmi Koç, oğlu Ali Koç ile birlikte şampiyon atla hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ancak atın kalabalık yüzünden huysuzlaşması üzerine bu isteğinden vazgeçti.

Yollar ayrıldı

Reina’nın dünyaca ünlü DJ’i Suat Ateşdağlı, gece kulübüyle yollarını ayırdı. Önceki gün konuştuğum Ateşdağlı, Reina’nın işletmecisi Ali Ünal ile fikir anlaşmazlığına düştüklerini, bu sebepten dolayı iş ilişkilerini noktaladıklarını söyledi. Ateşdağlı, patron Mehmet Koçarslan’ın kendisinde büyük emeği olduğunu ve onu her zaman saygıyla anacağını da sözlerine ekledi.

Aile buluştu

Ayşegül-Nejat Cinisli, çocuklarına rağmen geçtiğimiz yıllarda evliliklerini bitirmişti. Onlara, önceki akşam Akaretler’deki Joke Perestroyka’da rastladım. Ayşegül Hanım, çocukları Tolga ve Fulya ile eski eşini bir araya getirmişti. Akşam yemeği yiyen aile, oldukça mutlu görünüyordu.

Önce adam olun sonra işadamı

ODTÜ İşletme Fakültesi’nde Girişimcilik dersleri veren Gamze Cizreli, geçtiğimiz gün dersinde Heves Ekinci’nin eski eşi Yasin Ekinci ile Eat&Go markasının kurucusu olan ve New York JFK Havalimanı’nda bir kafe açan Hasan Surözü’yü konuk etti. Yasin Ekinci, öğrencilere dürüstlüğün öneminden bahsetti, “İşadamı olmaktan önce adam olun” dedi. Son zamanlarda basında sıkça yer alan girişimci Surözü ise öğrencilerin sorularını yanıtladı, tüm uluslararası havalimanlarında birer şube açmaya hazırlandığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları