Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı ÇimenYazarın Tüm Yazıları

Kapınızı zevkle açın!

Evimizin dekorasyonunda görsel olarak büyük bir etkiye sahip olan oda kapıları, "ne bulduysak o" dönemini kapattı ve tüketicinin kendi zevkine ve evinin stiline göre titizlikle seçim yaptığı bir eleman haline geldi.

Günde 3 bin kapı üreterek Türkiye’nin en büyük endüstriyel kapı markalarından biri olan Variodor’dan yaşama alanlarımızı açan kapılar hakkında bilgi aldım.

Variodor kapılarının özellikleri neler?

- "Yaşama açılan kapılar" sloganıyla endüstriyel kapı piyasasına hızlı ve etkili bir giriş yapan Variodor, ahşabın doğallığı, MDF teknolojisinin sağlamlığı ve modern tasarımın mükemmel birleşiminden oluşuyor. Variodor özgün ve estetik tasarım, geniş ölçü, renk ve model seçeneklerinin yanı sıra, güneş ışınlarına, yangına, darbelere ve rutubete dayanıklılık, çevreye duyarlılık, yüksek ses ve ısı yalıtımı ve yüksek koku izolasyonu avantajları ile yıllarca sürecek rahat ve sorunsuz kullanım imkánı sağlıyor.

Markanızda kaç çeşit kapı bulabiliriz?

-
Elegans ve Klasik olmak üzere toplam 34 model ve 27 renk seçeneğimiz var. Özgün tasarımların sıra dışı renklerle buluştuğu Elegans serisi kapıyı mekanın en güçlü dekoratif unsurlarından biri olarak görenlere hitap ediyor. Örneğin bu serideki Beyaz Dişbudak çağdaş çizgisi ve büyüleyici rengiyle tarzına keyif katmak isteyenlerin tercihi oluyor. Elegans serisindeki diğer kapı modelleri ise Güvenli Bolu Meşe, naif Ladin, ferah Sedef Akçaağaç, kimlikli Sedef Kayın, sağlamlık Opera Ceviz, özgün Kış Armut, modern Açık Ceviz, etkileyici Yaban Armut, güzellik Gül, asil Kızıl Ceviz, uyum Maun, soylu Venge olarak sıralanıyor. Yaşama klasik bir kapı açmak isteyenlere hitap eden Classic Seri ise ahşabın doğallığını teknolojinin sağlamlığı ile birleştirirken dokusu, renkleri ve çizgileriyle aşina olduğumuz bir güzelliği yansıtıyor. Klasik serisini oluşturan kapılar ise Sade Akçaağaç, enerjik Batı Kayın, Egzotik Kiraz, zarif Yaz Armut, ayrıcalıklı Toros Kiraz, berrak Nil Ceviz, değişim Naturel Kiraz, eşsiz İtalyan Ceviz, aristokrat Napolyon Kiraz. Gördüğünüz gibi seçenekler çok çeşitli.

Parkede de başarılı sonuçlarınız var, değil mi?

-
2007’de Vario Clic dünyanın en büyük parke üreticisi olacak. Clik sistem laminant parkeyi Türkiye’de üretip Türk halkına sevdirerek kısa sürede pazarda liderliği yükselen Yıldız Entegre 2007 yılında üretime başlayacak olan yeni fabrikasıyla yılda 17.5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştirecek. Bu rakam ise Yıldız Entegre’yi Vario Clik markası ile dünyanın en büyük parke üreticisi konumuna getirecek.

Fırsat diye buna denir!

Modern tasarımlar konusunda iyi bir adres olan Ahmet Kaleli Mobilya, stok indirimini başlattı. Nişantaşı Akkavak Sokak, 8’deki showroom’da şubat ayı boyunca birçok modeli indirimli bulabilirsiniz. Tel: (0212) 0212 231 58 71.

Özgür ruhlu çocuklara

Bebek ve çocuk odası için sunulan ayı-sirk-balık temalı duvar kağıtlarına prim vermeyenlerdenseniz, daha modern ve eğlenceli seçenekler için Tefrish’e uğrayın. Hollandalı tasarım firması Onszelf tarafından yaratılan koleksiyonlarla, çocuğunuzun kalbini kazanacağınıza eminim.

Tel: (0212) 274 01 11.


Sizin buzdolabınız ne renk?

Teknoloji kelimesinin yarattığı soğuk etkiyi kırmaya kararlı olan tasarımcılar, bu gri dünyaya pembeler, yeşiller, kırmızılar eklemek konusunda yarış halindeler. İşte bir mini buzdolabı, rengarenk olmuş çıkmış. Karınca;

Tel: (0212) 283 91 97.
Yazarın Tüm Yazıları