İstinye Park gezmesi

Akbank Murahhas Azası Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Bey ve oğulları Hakan, geçtiğimiz gün ıstinye Park’ta alışverişteydi.

Haberin Devamı

Oğulları Hakan için alışveriş yapan Dinçer çifti, yemek için ıstinye Park’ın en popüler restoranı Masa Restaurant’ı tercih etti. Masa’da karınlarını doyuran aile, alışverişlerini tamamlayıp Yeniköy’deki yalılarının yolunu tuttu.

Sibel Can’ı dinledi
Günay Restaurant’da geçtiğimiz gece sahne alan Sibel Can’ı izleyenler arasında Serra Tokar da vardı. Serra Hanım, Günay’a dostlarıyla birlikte gelmişti. Üç ay flört ettiği avukat Can Verdi ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Serra Hanım’ın neşesi yerindeydi. Tokar, Sibel Can’ın ekonomik kriz için yaptığı “Eğlence sektörünü çok etkilememiş görünüyor. Devamlı krizi bahane etmemek gerekir. Hepimizin eğlenmeye ihtiyacı var” yoruma da katılırcasına şarkılara eşlik edip eğlendi. Tokar, ayda bir de olsa insanın gönlünce eğlenmesinden yana olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sergiye ilgi
ıç giyim markası Suwen International’ın geçtiğimiz hafta Cevahir Hotel’de düzenlediği defile, iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Brezilyalı model Laysaa Quirino ve Tuğçe Kazaz’ın da podyuma çıktığı defileyi izlemeye gelenler, Hanife Akdağ’ın resim sergisini gezme imkanını da buldular. Akdağ’ın ‘Kadının Dünyası’ adını verdiği resim sergisi, konuklardan büyük ilgi gördü.

Klasik gitarın Çinli
imparatoriçesi ıstanbul’da
Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin’de klasik müzik okuluna kabul edilen ilk gitarist olan Xuefei Yang, yarın akşam ıstanbul’da konser verecek. ‘Klasik gitarın Çinli imparatoriçesi’ olarak anılan Yang, Akatlar’daki Mustafa Kemal Merkezi’nde (MKM) sahneye çıkacak. Yang’in, besteci Stephen Goss’un kendisi için yazdığı “The Chinese Garden” adlı eserin Türkiye prömiyerini de yapacağı ıstanbul resitalinin biletleri, 50 ile 100 TL arasında fiyatlarla satışa sunuldu. Konseri ıKSD üyeleri yüzde 20, Altın Konuklar ve Altın Kurumlar yüzde 50 indirimli, üniversite öğrencileri ise ücretsiz izleyebilecek.

Longtable’daki şamdan
Salı geceleri düzenlenen Longtable’daki Revolution Party serisinin bu akşamki ev sahibi, Etiler şamdan’ın sahipleri Mehmet-şehnaz Tuna çifti olacak. şamdan’ı kurarken Ahmet Çapa’dan aldığı fikir ve görüşlere çok önem verdiğini belirten Mehmet Tuna, Ahmet Çapa’nın kardeşi ızzet Çapa’yı kıramayarak hazırladığı bu partiye ızzet Bey’le birlikte imza atacak. “Gelenek ile ihtilal Longtable’da buluşacak” sloganı ile gerçekleşecek olan partide, konukları şamdan’ın çeyrek asırlık kadrosu ağırlayacak. Parti, şamdan’ın klasikleşmiş müziği olan Fransızca ağırlıklı hafif parçalarla başlayacak ve saatler ilerledikçe yerini günün hitlerinin oluşturduğu disko parçalarına bırakacak. Gece yarısından sonra konuklar, Etiler-şamdan’da eğlenceye kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Salı akşamları Frame’de
ıstanbul yemek ve eğlence yaşamına hızlı bir giriş yapan Frame’de salı geceleri “Avrupa Yakası”nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu ve grubu Cover Project sahne alıyor. Yemek sonrası keyfini gecenin ilerleyen saatlerine taşımak isteyenler, 70’ler, 80’ler ve 90’ların en sevilen yerli ve yabancı şarkılarını Caneroğlu’nun yorumuyla dinliyor. Madonna’dan Ajda Pekkan’a uzanan geniş bir repertuvar hazırlayan Caneroğlu’nun bu akşamki programı, saat 23.00’te başlayacak.

Karma sergi
Açtıkları kişisel sergilerin yanı sıra birçok karma sergiye de katılan beş kişiden oluşan Atölye Kaleideskop’un beşinci grup sergisi, Taksim Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Yağlıboya, akrilik, kolaj ve karma tekniklerle çalışmalar yapan Aysun Aksoy, Fazilet Öner Dinçbaş, Koray Güner, Özlen Kotoğlu ve Sevgi Algül’ün eserleri, 20 Mart-3 Nisan günleri arasında sergilenecek.

Haberin Devamı

Elektronik müzik gecesi
The Hall, Tokyo’nun sokak modası akımı Harajuku’dan ve Londra’nın gece hayatından esinlenen Style the Night konsept partilerine devam ediyor. ıkinci Style the Night partisinin konuğu, rock’n roll ve elektronik müziği bir arada kullanan ünlü underground grubu Terry Poison olacak. Müziklerinin yanı sıra kostüm ve sahne tasarımını da ön plana çıkaran grup, “The Tarantino of Pop” diye adlandırdıkları stilleri ile 21 Mart’ta The Hall sahnesinde canlı performans sergileyecek.

Tango zamanı
ıstanbul Tango, “Tango to ıstanbul” etkinliği ile dünyaca ünlü tango eğitmenlerini geçtiğimiz hafta ıstanbul’da ağırladı. Dünyanın en zarif dansçıları arasında yer alan Stefano Giudice ve Marcela Guevara ile genç kuşağın dinamik dansçılarından Claudio Forte ve Barbara Carpino, ıstanbul’da düzenlenen etkinlikte tango tutkunlarıyla bir araya geldi. Katılımcılar, dünyaca ünlü bu dört eğitmen tarafından verilen her seviyeye yönelik farklı stil ve içerikteki derslerle danslarını geliştirme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Yardım meleği
Türk Emniyet Teşkilatı şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı’nın (TEYEV) geleneksel Polis Balosu, önceki gece Conrad Otel’de düzenlendi. Seda Sayan’ın konser verdiği baloda, vakfa bağışta bulunanlara ve yardım edenlere de plaket sunuldu. Neval Güler ve Hülya Cerrah’ın himayesinde gerçekleşen geceye katılanlar arasında Heves Ekinci de vardı. TEYEV Başkanı Maral Öztekin, Heves Ekinci’nin vakıflarına birçok kez bağışta bulunduğunu ve yıllardır onlardan yardımlarını esirgemediğini söyledi.

Miami öncesi alışveriş
Aysun Kibar, önceki gün ıstinye Park’taydı. Önümüzdeki hafta sonu sevgilisi Engin Yeşil’le birlikte Miami’ye gidecek olan Aysun Hanım, yolculuk öncesi alışveriş yaptı. Engin Bey’in Miami-Long Island’da dünyaca ünlü sporcu ve aktörlere komşu olan muhteşem bir villası var. Yeşil, bu villada her yıl birkaç kez davet veriyor. Aysun Hanım da bu davetlerde giyeceği kıyafetleri önceki gün ıstinye Park’taki ünlü markaların vitrinlerinden özenle seçti.

Yazarın Tüm Yazıları