İşte Lal’in yeni sevgilisi

Lal Dedeoğlu, geçtiğimiz yıla kadar sadece İstanbul’un ünlü eğlence mekanlarının işletmecisi olarak biliniyordu.

Ama Cem Yılmaz’la ilişkisi onu bir anda medyatik isimler arasına soktu. Çiftin sürpriz bir kararla ayrılması ise şaşkınlık yarattı. Ayrılığa rağmen birbirlerine dönebilecekleri düşünülen Dedeoğlu ile Yılmaz’ın bu karardan dönme şansları artık pek yok. Ünlü komedyenin birkaç hafta önce Cansu Dere ile birlikte olduğunun ortaya çıkmasının ardından, Lal Dedeoğlu da önceki gece yeni sevgilisiyle ilk kez objektif karşısındaydı... İşletmeciliğini yaptığı buzADA’da düzenlenen Mahmut Anlar’ın doğum günü partisine mimar sevgilisi Engin Uysal ile katılan Lal Hanım, görüntülenmekten hoşnut olmadı ama kaçmak için de bir çaba göstermedi.

Adada parti

Laila, Reina, Wanna ve Sortie gibi İstanbul gece hayatına yön veren mekanların mimarı Mahmut Anlar, 42’nci doğum gününü önceki gece buzADA’da kutladı. Arkadaşlarının sürpriz olarak düzenlediği ve yaklaşık 200 kişinin katıldığı parti geç saatlere kadar sürdü. Kutlamaya katılanlar arasında Lal Dedeoğlu, Zeynep Tunuslu, Cem Cantaş-Tuba Ünsal, Edip İlkbahar, Güllü Aybar ve Akın Nalça da vardı.

Kaza falan yapmadım

Son günlerde Kenan Doğulu’nun yeni aldığı Transquila adlı teknesiyle Türkbükü’nde kaza yaptığı haberi kulaktan kulağa dolaşıp duruyor. Ama Doğulu’yu arayınca, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını öğrendim. Kaza haberinin nereden çıktığını bilmediğini söyleyen sanatçı, ‘Panik yok, kaza falan yapmadım’ dedi. Bu arada Doğulu, önceki akşam da Fuga adlı tatil köyündeki partiye katıldı. Partide bir de mini konser veren sanatçıyı izleyenler arasında, geçtiğimiz aylarda adının aşk dedikodularına karıştığı Naz Elmas da vardı.

Mehmet Tuna’nın İlkay Tuna’yla evliliğinden olan kızı Melda, Paris’te biyoloji öğrenimi görüyor. Bu yaz staj için başvurduğu Çapa Tıp Fakültesi’nde Prof. Dr. Selim Bodur’un yönlendirmesiyle AIDS konusunu seçen Tuna, bir yandan da AIDS’le savaşa destek amaçlı çalışmalar yapıyor. Neslişah Alkoçlar’ın desteğiyle arkadaşı Lara Kamhi ile özel tişörtler tasarlayıp satmaya ve gelirini AIDS’le savaş derneklerine bağışlamaya karar veren Melda Tuna’nın ilk müşterisi ise babası Mehmet Tuna oldu.

Sosyeteyi tuğla korkusu sardı

Ortaköy’deki Anjelique adlı kulübe, geçtiğimiz günlerde yandaki inşaattan işçiler tarafından tuğla atılmıştı. Tuğlalardan birinin bir müşterinin beline isabet ettiği olay sonrası, sosyetenin ünlü simaları kendilerince önlemlerini aldı. Anjelique’in ünlü müdavimleri bir süredir mekanın deniz tarafındaki açık alanda değil de mümkün olduğunca iç bölümde oturmayı tercih ediyorlarmış. Ali-Arzu Dürüst, Reyhan-Enis Çiftçi ve Esra-Zafer Civelek çiftleri de deniz kıyısından iç kısımlara geçiş yapan isimler arasındaymış...
Yazarın Tüm Yazıları