İstanbul’da Bahreyn düğünü

Suudi Arabistan eski Petrol Bakanı Zeki Ahmet Yamani’nin kızı Sarah’ın masal düğünü daha yeni yeni unutulmaya yüz tutarken, Çırağan Sarayı’nda ikinci önemli düğün için hummalı bir çalışma başladı.

Bahreyn’in köklü isimlerinden Dogmush ailesinin büyük kızı Joanna Dogmush, İspanyol işadamı, uluslararası yatırımcı Emilio Rodrigez’le evleniyor. Rodrigez, aynı zamanda Serkan Yazıcı’nın en iyi arkadaşlarından biri... F1 yarışlarını izlemek üzere geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’a gelen Rodrigez, nişanlısı Joanna Dogmush ve onun kız kardeşi Dalya’yı burada ağırlayan da yine Yazıcı oldu zaten... 9 Eylül’de Çubuklu 29’da kına gecesi, 10 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda düğün yapacak olan çiftin nikah şahitlerinden biri de Serkan Yazıcı olacak.

Gamze mutlu

Mehmet Mutlu ile nişanlısı Gamze Özçelik, geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçirdi. Fuga Tatil Köyü’nde kalan çifti görenler, evlilik için sabırsızlanan ikili açısından bunun bir ön balayı olduğu konusunda hemfikirdi... Mutlu ile Özçelik’e bu tatillerinde Fuga’nın sahibi Volkan Büyükhanlı ve oyuncu Naz Elmas eşlik etti.

Fashion TV’nin patronunu giydirdi

Fashion TV Türkiye’nin yeni yüzü, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Sortie’de düzenlenen bir geceyle tanıtılmıştı. Geceye katılanlar arasında Fashion TV’nin sahibi Michel Adam da vardı. Adam, bu özel gece öncesi methini çok duyduğu modacı Ferruh Karakaşlı’nın Nişantaşı’ndaki atölyesine uğradı. Modelleri inceledikten sonra Ferruh Bey’den kendisini daha ince gösterecek birkaç takım elbise hazırlamasını isteyen Adam, iki gün daha İstanbul’da kalacak. Gece gündüz çalışıp duran Ferruh Karakaşlı, ne yapıp edeceğini ve bu süre içinde siparişleri yetiştireceğini söylüyor.

Aşk bitti

İpek Tuzcuoğlu-Hakan Yangın aşkı bitti. Tuzcuoğlu, bu ayrılık sonrası Bodrum’a gitti, reklamcı Yangın ise ayrılığı kendini işe vererek unutmaya çalışıyor. Bu arada onlar ilişkilerinin bitmesi hakkında sessiz kalmayı tercih ederken, çifte yakın çevreler ise büyük aşkın kesin olarak noktalandığını, birbirlerini daha fazla yıpratmamak için böyle bir karar aldıklarını söylüyorlar.

Sevgi gösterisi

Necmettin-Maria Eliyeşil çifti geçtiğimiz gece Reina’da verilen Formula 1 davetindeydi... Osman Çarmıklı, Yasemin-Sedat Aloğlu, Alinur Velidedeoğlu, Derin Mermerci gibi isimlerle aynı locayı paylaşan Eliyeşil çifti, her zamanki gibi sevgilerini gece boyunca durup durup birbirlerine sarılarak gösterdi. Eliyeşil’in kırmızı elbisesi ise gece boyunca çok konuşuldu. Konuklar, Eliyeşil’in iki çocuk sahibi olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmediğini söyledi...

Ayakkabılar şirketten

Kenan Doğulu, dünyaca ünlü spor ayakkabı markası New Balance’la sponsorluk anlaşması imzaladı. Böylece Türkiye’de bir sanatçı, uluslararası bir markayla ilk defa ömür boyu sponsorluk anlaşması imzalamış oldu. Doğulu, artık istediği modeli istediği zaman hiçbir ücret ödemeden alıp giyebilecek.
Yazarın Tüm Yazıları