İki kutlama bir arada

Cengiz Yalçın’ın kızı Zeynep Temelli, dünyaca ünlü bir sağlık ve güzellik firmasını İstanbul’a taşıdı.

Önceki gün 4. Levent’te açılışı yapılan Long-Time-Liner Conture Make-up’ın ilk gününde Zeynep Hanım’ı dostları yalnız bırakmadı. Aynı gün 36’ncı doğum gününü de kutlayan Temelli’nin heyecanını paylaşanlar arasında kardeşi Neşet Yalçın ile Neşet Yalçın’ın eşi Şirin Hanım, Emine Kamışlı, Feryal Gülman ve Nil Bentürk de vardı. İsviçre College Le Mans mezunu olan Temelli, Türkiye’ye getirdiği bu markayı Cannes’daki tatili esnasında keşfettiğini belirterek "Bazı arkadaşlarımın talebi üzerine markayı Türkiye’ye getirdim. Herkesin memnun kalacağı düşüncesindeyim" dedi./images/100/0x0/55eb410ef018fbb8f8b544be

FB 1907 Derneği’nin kurucusu Ali Koç ile BJK Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Hanım da açılışa katılanlar arasındaydı. Demirören ile Koç objektiflere birlikte poz verdi.

Fethi Pekin, Varol- Nilgün Dereli çiftinin kızları Zeynep Dereli ile birlikte... Geçtiğimiz yıllarda Selim Hamamcıoğlu ile evliliğin eşiğinden dönen Dereli ile sevgilisi Fethi Pekin, açılışa birlikte katıldı.

Şirin Yalçın, görümcesi Zeynep Temelli’nin açtığı sağlık ve güzellik merkezini arkadaşı Begüm Şen’e gezdirdi.

Arte Hanım arkadaşım

Hasan Mingü ile Arte Tahir’in geçtiğimiz hafta sonu birlikte Yunanistan’ın Simi Adası’na gitmesi, yeni aşk /images/100/0x0/55eb410ef018fbb8f8b544c0dedikodularını da beraberinde getirmişti. Bunun üzerine Mingü hemen bir açıklama yaptı. Tahir’i eskiden beri tanıdığını, eski eşi Mehmet Çelik ile de arkadaş olduğunu belirten Hasan Bey, aşk dedikodularının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bodrum’da teknesinin olduğunu, arkadaşlarıyla tekne gezileri yapmasının doğal karşılanması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Yazarın Tüm Yazıları