İki annenin feryadı

Almanya’da yaşayan bir çift, kendini peygamber gibi gören ve peygamberin kızı sanan iki kişinin yalanlarına kanmış ve bu insanların yanına yerleşmişler. Bu kendini bilmez insanlar, zamanla onları annelerinden uzaklaştırmışlar.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, size daha önce evladımı doktor hatasından kaybetmenin verdiği üzüntüyü anlatıp bana yardım edebilecek kişilere aracılığınızla ulaşmıştık...
Bugünse size artık belli bir yaşa gelmiş, hayatlarını evlatlarına adamış, fakat sonucunda çok üzücü olaylarla karşılaşmış, yardıma ihtiyacı olan iki annenin feryadını dile getirmek istiyorum.
Bu biri Türkiye’de diğeri Almanya’da yaşayan iki kız kardeşin (annenin), çocuklarının evlenip, kurulan yuvalarıyla ilgili ciddi bir sorun.
Torunlar dünyaya gelmiş, her yaz şenlik içinde geçen tatiller yaşanmış fakat bir süre sonra bu çift, Almanya’da yaşayan, kendini peygamber gibi gören ve peygamberin kızı sanan iki kişinin yalanlarına kanmış ve bu insanların yanına yerleşmiş.
Bu kendini bilmez insanlar, zamanla tanıdığımız annelerin iki kızını ve iki oğlunu da annelerine düşman etmişler. Onları annelerinden uzaklaştırmış, hatta görüşmelerini bile yasaklamışlar.
Zaman geçtikçe işi daha da ileri götürüp bu çiftlerin Türkiye’de bulunan evlerini sattırmayı paralarını almayı başarmışlar.
Tüm bunlarla yetinmeyip bu çiftleri öyle etkilemişler ki, bu genç insanlar, anne babalarını görmemek için mahkeme kararı bile çıkartmışlar. Mahkemeden annelerin evlatlarına yaklaşmasını yasaklayan karar aldırmışlar.
7 senedir bu anneler her gün ağlamaktan, üzüntüden kederden değişik hastalıklara yakalandılar. İlaçlarla ayakta kalmaya çalışıyorlar.
Almanya’da olan annenin eşi, şu sıralar belki de son zamanlarını yaşamakta ve sürekli evlatlarına ulaşmak istemekte. Kim bilir bu belki de son isteğidir.
Bu iki annenin feryadını sizin aracılığınızla devlet büyüklerimize duyurarak, Türkiye’de ve gurbette yaşayan bu annelerin durumuna çare bulunmasını istiyoruz.
Bu konuyla ilgilenebilecek her türlü kuruluştan da yardım talep ediyoruz. Bu konuyu devlet büyüklerimizin çözebileceğine inanıyoruz. Bu yardım talebimizi köşenizde yayınlayarak, duyurmanız bizi çok mutlu edecektir.
Yazdıklarımı okuyan herkesin bu olayı ciddiye alıp, unutmamasını ve hayatımıza bu şekilde zorla giren insanlara karşı tedbirli olmalarını istiyoruz. Bize yardımcı olabileceğini düşünen insanların ulaşması için telefon numaramızın ve mail adresimizin yayınlanmasını diliyoruz.
karbeyaz_53@hotmail.com
Tel no: 0506 572 03 35                                                                                   Â
Bu yazdıklarınız beni dehşete düşürdü, sevgili kızım. Bu tür insanların varlığından, özellikle Almanya’da inançlı kişileri kandırıp, para toplayan gruplardan söz edildiğini duymuştum. Ancak bu kadar acı bir gerçekle ilk defa karşılaşıyorum.
Ä°nanın çok üzüldüm, ama bana güvendiÄŸiniz için de teÅŸekkür ederim. Umarım, size gerçek anlamda yardımcı olabilecek, bu insanlara engel olabilecek birileri sizi arar ve ciddiyetle ilgilenirler. Â

Yazarın Tüm Yazıları