Hilton ParkSA 15 yaşında

Hilton ParkSA, önceki akşam kuruluşunun 15’inci yılını kutladı. Hilton Parksa’nın Genel Müdürü Linda Griffin ile Sabancı Holding CEO’su Ahmet Dördüncü’nün ev sahipliğini yaptığı kuruluş partisine, iş ve sosyete dünyasının ünlü simaları katıldı.

Ahmet Dördüncü, Linda Griffin, Sabancı Holding Genel Sekreteri Uğur Karatop ve İstanbul Hilton Oteli Genel Müdürü Andrew Jacobs’ın birlikte 15’inci yıl pastasını kestikleri gecenin organizasyonuna ise Aslı Gökçer imzasını attı. Konuklarla da yakından ilgilenen Gökçer, bir ara Jale Yılmabaşar ve Cansu Akbel ile koyu bir sohbete daldı.

Türk modacının Avrupa çıkarması

Modacı Dilek Hanif, İsveç’teki Türkiye Büyükelçiliği’nden aldığı davet nedeniyle, yeni koleksiyonunu sergilemek üzere Stockholm’e gidiyor. ‘Dilek Hanif, 2006 Bahar Koleksiyonu’ 21 Kasım’da Türkiye Büyükelçisi Necip Egüz’ün ev sahipliğinde düzenlenen bir resepsiyonla sunulacak.

Nobel Edebiyat Ödülleri Töreni’nin gerçekleştirildiği ‘Konserthuset’de, saat 17:30’da başlayacak resepsiyona Stokholm’deki diğer ülke büyükelçileri ile eşlerinin yanı sıra, bürokratların ve şehrin seçkin simalarının katılacağı açıklandı. 25 parçalık koleksiyon, 15 İsveçli manken tarafından taşınacak. Bu Dilek Hanif’in ilk önemli yurtdışı defilesi de değil. Ünlü modacı 2004 yılında Paris Haute Couture Haftası kapsamında bir defile düzenlemişti.

Yeni sürprizler kapıda

SMall’un altındaki Red Room, perşembe geceleri hınca hınç doluyor. Bu talebin nedeni ise mekanın iki güzel işletmecisi Şenay ve Melissa Ağca’nın düzenledikleri hip hop partileri... Bu gece Ozan-Kenan Doğulu kardeşlerin de küçük bir parti verecekleri konuşulan Red Room’un yeni sürprizleri ise kapıda... Miami’deki işlerini takip etmek için şu sıralar Amerika’da bulunan patron Gökhan Yüzbaşıoğlu, önümüzdeki hafta İstanbul’a döneceğini ve vakit kaybetmeden yeni projelere imza atacağını söylüyor çünkü...

Aile kurma zamanı geldi

İşadamı Bahattin Demir, evlilik planları yaptığı sevgilisi Didem Sözen’de kendisini en çok etkileyen özelliğin, pozitif enerji olduğunu söyledi. Sözen’in çocukla çocuk, büyükle büyük olabilmesinin kendisini çok etkilediğini belirten Demir, artık bir an önce nikah masasına oturmak ve çocuk sahibi olmak istiyormuş.

İlk durak Trabzon

Türkiye’nin en köklü vakfı TEV (Türk Eğitim Vakfı) himayesinde kurulan ve Türkiye’nin ilk ve tek üstün yetenekli çocuklar okulu olan TEVİTÖL’ün yetkilileri, okulu Trabzon’daki makamlara anlatmak, yetkililerle fikir alışverişinde bulunmak için Trabzon’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 14 Kasım günü, TEV Genel Müdür Yardımcısı Güsel Bilal, TEVİTÖL Okul Müdürü Azmi Özkardeş, TEVİTÖL Yürütme Kurulu Üyeleri Ayşegül Dinçkök ve Mualla İğnebekçili, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile bir araya geldi.

Aşk bitti dostluk sürüyor

Ceylan Pirinçcioğlu, sevgilisi Zuhal Kırmaç’la yollarını ayırmış. Zuhal Hanım’la ilişkisi noktalansa da dostluğunun devam ettiğini söyleyen Pirinçcioğlu, bayram tatiline de yalnız çıkmış. Tatili fırsat bilip Uruguay’a giden Ceylan Bey, şimdilik yeni bir ilişki düşünmüyormuş.

Bu gece Roxy’de çalacak

Dans müziğinin en prestijli prodüktörleri arasında sayılan Ian Pooley, özellikle deep house ve minimal techno tarzında yaptığı çalışmalarla biliniyor. Daha önce Babylon ve Markiz Buz’da sahne alan Pooley, bu gece de Roxy High Jazz Geceleri kapsamında saat 23.00’te pikap başına geçecek.
Yazarın Tüm Yazıları