Herkesin içinde özür diledi

Geçtiğimiz haftasonu Ortaköy’deki Crystal Bar’daydım. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOMSFED) 2004 sezonunda birincilik kazanan sporcularını ödüllendirdiği Hilton Convention Center’daki ‘Şampiyonlar Gecesi’nin hemen sonrasıydı...

TOMSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu’nun elinden 2004 Türkiye Ralli Şampiyonu kupasını alan Serkan Yazıcı da misafirleriyle birlikte orada eğleniyordu. Üç kız arkadaşı ve misafirlerine İstanbul’u gezdiren Yazıcı, uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla sohbete daldığı dakikalarda aynı mekanda bulunan Ali Rıza Özderici de kızların yanına yaklaşıp sohbet girişiminde bulundu. Deniz Akkaya ile yaşadığı aşkla adını duyuran Özderici, Serkan Yazıcı’nın misafiri kızlardan bir yanıt alamamasına rağmen muhabbete devam etti. Olayın farkına varan Serkan Yazıcı da bunun üzerine kibarca kız arkadaşlarını alıp başka bir köşeye geçti. İriyarı bir arkadaşıyla uzun süre Serkan Yazıcı’nın yanındaki kız arkadaşlarıyla iletişim kurmaya çalışan Ali Rıza Özderici, bir süre sonra kendisini uyaranlar sayesinde hatasını anladı. Hemen Yazıcı’nın yanına gidip elini uzatarak özür diledi. Özrü kabul edildi ve gece herhangi bir tatsızlık çıkmadan sona erdi...

Yıllardan sonra

Ayşe-Adnan Polat çifti, geçtiğimiz gece Mustafa Kemal Kültür Merkezi’ndeydi... Birlikte, Şener Şen’in yıllar sonra sahnelere döndüğü ‘Mucizeler Komedisi’ adlı müzikalin ilk gösterimini izlediler. Meltem Cumbul, Güven Kıraç, Mirkelam, Özlem Tekin, Pamela Spence ve Şevket Çoruh’un da rol aldığı oyunu çok beğendiğini belirten Adnan Polat, yıllardır böylesine görkemli bir müzikal izlemediğini söyledi.

Kostümlere tam puan

Geçtiğimiz gün Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Mucizeler Komedisi’nin izleyicileri arasında kostüm tasarımcısı Dilara Endican ile Güliz Onursal da vardı. Müzikali çok beğendiklerini söyleyen Endican ve Onursal, özellikle kullanılan kostümlere hayran kaldıklarını, hepsinin ustalıkla hazırlanmış olduğunu dile getirmeden geçemedi.

Kilolarından dertli

Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızı Selin Habbap, lise yıllarında aldığı kiloları bir türlü verememekten şikayetçi... The Ritz Carlton Oteli’ndeki özürlüler yararına gerçekleştirilen bir yardım gecesine arkadaşı Simla Beyazıt’la katılan genç Habbap, kilolarına rağmen o gece için seçtiği trendy giysisiyle beğeni topladı.

Günde beş kez iğne oluyor

Cemiyet hayatının en ağır isimlerinden biri olan Monique Benardete, geçtiğimiz gece eşi Ceri Benardete ile Afrodisias kazılarına destek amacıyla AKM’de düzenlenen geceye katıldı. Karın bölgesinde epey bir şişkinlik olduğu fark edilen Monique Benardete’nin gurme sayılabilecek derecede damak zevkine düşkün olduğu bilinir. Ancak bu şişkinliğin yemekle bir alakası yokmuş. Benardete, şeker hastalığı nedeniyle günde 5 adet ensülin iğnesi oluyormuş ve bu durum da ondan kaynaklanıyormuş.

Yeni yıl için yeni koleksiyon

İpek Kramer’in Nişantaşı’ndaki mağazasını semtteki yüksek kira bedelleri nedeniyle boşaltacağı konuşuluyordu. İddialara ilk ağızdan yanıt geldi ve İpek Hanım bu haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi. Kramer, Akmerkez, Suadiye ve Nişantaşı mağazalarında hizmete devam ediyormuş. Tekstil sektöründe herkes zor günler yaşarken ayakta kalabilmek için vargüçleriyle çalıştıklarını belirten İpek Kramer, her üç mağazasında da yeni yıla yepyeni koleksiyonlarla girecekmiş ayrıca...

Meyhane kültürü yaşıyor

Bir zamanlar İstanbul’u kasıp kavuran canlı müzikli meyhane firtınasının en iyi isimleri biraraya gelerek Garami çatısı altında buluştu. Gayrettepe, Ali Sami Yen Caddesi’nde açılan meyhanede solist olarak Cihan Doğan çıkıyor, Doğan’dan önce de fasıl ve oryantal Serap Su’nun dans şovu programda yer alıyor. Saat 20:30’da kapılarını açan Garami’de eğlence 03:00’e kadar devam ediyor. Mekanın işletmesini ise Ertun Yıldız üstlenmiş.

Viyana’ya gidiyorlar

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, 12 Aralık akşamı Viyana’nın en büyük tarihi binalarından Hofburg Sarayı’nda özel bir gala defilesi düzenlemeye hazırlanıyor. Avusturya’nın genç Dışişleri Bakanı Dr. Ursula Plassnik’in himayesinde ve katılımıyla gerçekleşecek olan defileyi İstanbul’dan izlemeye gidecekler arasında Feryal-Kemal Gülman çifti de var. Gülmanlar yarın Avusturya’nın başkenti Viyana’ya uçacaklar.

Nükhet Duru’yla coştular

Haftanın üç gecesi Mr. Cool, iki gecesi İhsan Kayral’ın sahneye çıktığı Levent’teki Coco a Gogo, ünlülerin akınına uğruyor. Burada eğlenmeyi tercih edenler arasında ünlü sanatçı Nükhet Duru da var. Geçtiğimiz hafta İhsan Kayral’ın ısrarı üzerine sahneye çıkıp bir de şarkı söyleyen Duru, diğer konuklara nostaljik dakikalar yaşattı.

Ronaldo’lu Paris hatırası

Arto geçtiğimiz hafta Paris’e gitti. Fransa tatili sırasında kaldığı Plaza Athene’nin önünde Real Madrid’in dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu Ronaldo’yu görünce de hemen yanına koştu. Ona hayran olduğunu söyledikten sonra yıldız futbolcuyla hatıra fotoğrafı çektiren Arto, Paris’in en ünlü mağazalarının bulunduğu Aveneue Montain’deki otelinin önünde çekilen bu fotoğrafı eşe dosta gururla gösteriyor.

Huysuz Virjin buzhol’de

Huysuz Virjin, Passage Markiz’deki buzhol’de 11 Aralık günü saat 23:00’te sahne alacak. Yıllar öncesinin kabarelerini bugüne taşıyan Huysuz Virjin’in şovlarını izlemek isteyenlerin (0212) 245 83 94 ve 95 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabileceklerini belirteyim.
Yazarın Tüm Yazıları