Hamasçı mücahitse Mehmetçik kafir mi

TAMAM İsrail’in yaptığı Devlet terörü! Peki PKK’nın yaptığı terör değil mi?

Türkiye’nin her köşesinde Mehmetçiğe pusu kuran ve panik yaratmak için şehirlere kadar inen PKK‘nın yaptığı terör değil mi? İsrail terörünün öldürdüğü bir Filistinli için ağıt yakanlar, PKK terörünün öldürdüğü Mehmetçimiz ve günahsız insanlarımız için niye susuyorlar?
Bu gruplar, PKK’yı lanetlemek için bir gösteri veya bir etkinlik yaptıklarını hiç gördünüz mü? Görmediniz tabii. Çünkü sözde bu dinciler için Gazze’de ölen bir Hamasçı, PKK’nın şehit ettiği Mehmetçikten çok daha önemlidir. Öyle ya çünkü Hamasçı güya Allahın yolunda mücahit, Mehmetçik ise bir kâfir devletin askeri...
Gazze’deki Filistinliler için yardım toplayıp Filistin’e koşanlar, bir kez olsun bu vatan için PKK kurşunuyla toprağa verilen Mehmetçiğimizin geride bıraktıkları için böyle bir yardım kampanyası düzenlediklerini hiç gördünüz mü ? Gazze’deki Filistinliler mühtaç da Mehmetçiğimizin geride bıraktığı yetimleri mühtaç değil mi?
Bu çocuklar bu ülke için ölmüyor mu? Öyle ise bu kadar kayıtsızlık ve umursamazlık olur mu? Durum böyle iken, hâlâ açılım davulunu çalıyorsunuz. Devleti temsil eden zatımuhterem de güzel şeyler olacak diye hâlâ açılım rüyasını görüyor. Ama şu açılım dedikleri şeyin şeyi içinde ne olduğunu hâlâ bilen yoktur.
İsmet AKSAN

Meclis Başkanı bu duruma düşmemeli


TBMM Başkanı M.Ali Şahin diyor ki: “Genelkurmay’dan tatmin edici açıklama bekliyorum.” Ülkeyi sanki Genelkurmay Başkanı yönetiyor, açılımların mimari sanki paşalar, “Komşularla 0 sorun” saçmalığını Genelkurmay çıkardı ve sonra da şehit haberleri için açıklamayı da Genelkurmay yapacak. AKP sayesinde Suriye ile vizeler kalktıktan sonra bu adamlar İskenderun, Şemdinli saldırılarında hareket alanı elde etmedi mi? Sanki saldırı Türkiye’nin içinden oldu. Yine K.Irak yine Suriye’den giriş yapıldı.
- Bu ülkenin Genelkurmay Başkanı, Emniyet Genel Müdürü kime bağlı? Başbakan’a...
- Bu ülkenin MİT’i kime bağlı? Başbakan’a...
- Bu ülkenin emniyet, jandarma istihbaratı kime bağli? Başbakan’a...
- Bu ülkenin valileri, büyükelçileri kime bağlı? Başbakan’a...
Şimdi soruyorum: M. Ali Şahin’e açıklamayı Genelkurmay Başkanı mı, yoksa azarını yediği astı Başbakan mı yapacak? TBMM Başkanı şehitlerin cenazelerine katılmayı bir denese de şehit yakınları onları ne kadar seviyor, bir anlasa!
Okan ÖZTÜRK

Kedi logosuna iyice bakın


SADECE o gözlere bakıp Ankara’nın yeni logosunun Ankara kedisi olduğunu kabul etmek pek mümkün görünmüyor.
Ankara kedisi beyaz olur. Bu logo ise bana ilk gördüğümden beri sadece kara çarşafı çağrıştırdı.
Buket SARAN

Keçiören halkı kazıklıyor


YEREL yönetimlerinin görevi biz halkın bildiği kadarıyla imar, temizlik sosyal projeler vs... ama ne yazık ki Keçiören Belediyesi bu konuda cebi doldurma peşinde... Kalaba Vadisi’nde bulunan işletmesinin küçük halı sahasının bir saatlik ücreti 25 TL’den 45 TL’ye çıkarıldı. Medyada boy boy çıkan ve turnuvalar düzenleyen belediye yetkilileri buradaki kaybettiği kazançları biz halkın üstüne mi yüklüyor ve bir de sosyal belediyecik söz ediliyor.
İnanıyoruz ki belediyeden halka açık olması gereken yerlerde uygun ücret alır.
Yusuf AKSU
Yazarın Tüm Yazıları