Haliç’te müzik ziyafeti

Dünya çapında 80 milyonun üzerinde albüm satan, 60 platin albüm sahibi Paul Anka, Brüksel, Viyana, Sofya, Salzburg, Helsinki, Paris ve Tel Aviv’in ardından Avrupa turnesinin son ayağında İstanbul’da hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

İKSV organizasyonu ve ING Özel Bankacılık sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi’nde konser veren Paul Anka, hiç ara vermeden tam iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Bülent Eczacıbaşı, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve ING Bank Türkiye Genel Müdürü John McCarthy’nin ev sahipliği yaptığı konsere, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.  “Diana”, “Put Your Head on My Shoulder” ve “Lonely Boy” gibi klasikleşmiş şarkıları seslendiren Paul Anka, ayakta alkışlandı.

Temiz denizler için

Rahmi M. Koç’un kurucusu ve onursal başkanı olduğu DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’nın 16 Aralık’ta Beşiktaş’taki Four Seasons’ta düzenlenecek geleneksel yemeği öncesinde bir basın toplantısı yapıldı. Derneğin yönetim kurulu başkanı Tezcan M. Yaramancı, ev sahipliği yaptığı toplantıda iş dünyasını, temiz denizler için verilen mücadeleye destek olmaya çağırdı. Yönetim kurulu üyesi Nursen Gündüz ve geleneksel yemeğin ana sponsorluğunu üstlenen ASTAŞ Holding’in sahibi Vedat Aşcı da toplantıda hazır bulundu.

Haberin Devamı

GQ’ya yakalandı

Beymen İstinye Park Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Sezgin, dünyaca ünlü GQ dergisine haber oldu. Sezgin’i New York’ta görüntüleyen GQ Moda Editörü Ben Ferrari, GQ’nun internet sitesindeki yorumunda Sezgin’in stilinden bahsetti.

Buenos Aires eğlencesi

50 ülkeden 50 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen Smirnoff Nightlife Exchange Project için Buenos Aires ile eşleşen İstanbul, eğlenceyi doyasıya yaşadı. The Hall’da yapılan partide Oben Budak ve Kitschcraft müzik yaptı. Partinin yıldızı ise Pharrell Williams’la yaptığı ‘A.D.D SUV’ düetiyle büyük çıkış yakalayan Uffie oldu. Miami doğumlu güzel şarkıcı, sabahın ilk ışıklarına kadar süren partiye katılanlara
unutamayacakları bir gece yaşattı.

Zenginler  kulübü açılıyor

Ünlü İtalyan işadamı Flavio Briatore’nin sahibi olduğu, dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, geçtiğimiz kış Levent’teki Edition Otel’in içinde hizmete girmişti. Billionaire Club, 18 Kasım’da Briatore ve eşi Elisabetta Gregoraci’nin ev sahipliğinde düzenlenecek “Glamour Parti” ile sezonu açacak. DJ Andrea T. Mendoza’nın müziği eşliğinde başlayacak eğlence, violin ustası Filippo Rollando’nun performansı ve İtalya’dan gelecek profesyonel dansçıların şovlarıyla devam edecek.

Haberin Devamı

Yenilikler bitmiyor

Alarko Holding Turizm Başkanı Edip İlkbahar, Hillside’larda birçok yeniliğe imza attı. Etiler Hillside’ın içindeki Wings Cinecity’nin sinema salonlarına 3D teknolojisi getirildi. Etiler Hillside bünyesinde ayrıca VOX Brasserie hizmete girdi. Mekânın mönüsü, ödüllü Belçikalı şef Gilbert Samanyan’ın danışmanlığında hazırlandı.

Latin efsaneler

Küba’nın müzik dünyasına armağanı, efsanevi Buena Vista Social Club ve sanat hayatında 60’ıncı yılını kutlayan Latin müziğinin kraliçesi Omara Portuondo, 6 Aralık’ta İstanbul Ora Arena’da aynı sahneyi paylaşacak.

Yazarın Tüm Yazıları