Güçlü etkiler devrede

Plüton’un gücünü hissettirebileceği bir hafta sonuna giriyoruz.

Haberin Devamı

Belli konularda köklü değişiklikler yapılması gerekliliği ortaya çıkabilir. Gelir geçer değişimlere enerji ve kaynak harcamak zaman kaybı anlamına gelebilir.
Tabağımızdaki olayları baştan sona ele alabilir, yenileyebilir veya toplu şekilde sonlandırabiliriz. Ya da yaşanabilecek olaylar önemli değişiklikler veya müdahaleler gerektirebilecek konuları gündemimize taşıyabilir.
Değişim dönüşüm rüzgarının sizi en sevdiğiniz kumsallara taşıması umuduyla, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Maddi, sosyal ve yaratıcılık gerektiren işlerinizde faydalı sonuçlar elde edebilmek veya olayları lehinize çevirmek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz.

Boğa
Bulunduğunuz çevreyi etkileyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Haberin Devamı

İkizler
Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Yengeç
Bazı konularda duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmek isteyebilirsiniz veya kendi içinizde duygularınızı net şekilde tahlil edebilirsiniz.

Aslan
Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var. Dolayısıyla spontane değil, belli bir plan dahilinde ilerlemek daha faydalı olacaktır.

Başak
Özel yaşamınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Terazi
Evinizi, ailenizi veya diğer gayrimenkul konularını ilgilendiren konularda bazı değişiklikler ya da düzenlemeler yapmak istiyorsanız daha fazla beklemenize gerek kalmıyor, bugünlerde yapabilirsiniz.

Akrep
Belli konularda yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Yay
Hayatınızın yenilenmesi gereken yerlerini düzenlemenizi veya değiştirmenizi sağlayabilecek düzenlemeler yapabilir, bu anlamda yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Durmayın!

Oğlak
Yeni girişimlerde bulunma ve yeni maceralara atılma şansını kaçırmamalısınız. Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmelliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Haberin Devamı

Kova
Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz. Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Balık
Uzun zamandır peşinde koştuğunuz bir plan veya projeyi hızla sonuçlandırma isteğiniz artabilir. Bu anlamda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları