Gönül ferman dinlemiyor

Manken Zeynep Tokuş’tan olaylı şekilde boşanan jinekolog Alp Nuhoğlu, “Bundan böyle ünlü biriyle ilişki yaşamam” demişti, ancak gönül ferman dinlemedi ve modacı Elif Brav Mısırlı’yla yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

Jinekolog Alp Nuhoğlu, manken Zeynep Tokuş’la evliliği ve boşanma sürecinde yaşadıkları olaylarla gündeme gelmişti. Ayrılığın ardından Zeynep Tokuş lise aşkı Erdem Yılmaztürk’le evlenirken, Alp Nuhoğlu bundan böyle ünlü biriyle ilişki yaşamayacağını söylemişti.
“Artık medyatik biriyle çıkmam. Çünkü Zeynep’le ilişkimde ağzım yandı, yaşanan olaylardan sonra hastalarım azaldı. Bir de bundan sonra evlenirsem çocuklu biriyle evlenirim” diyen jinekolog, bu açıklamasına rağmen gönlünü yine ünlü birine kaptırdı. Nuhoğlu, yaklaşık 10 gündür yine moda dünyasından biriyle; tasarımcı Elif Brav Mısırlı’yla birlikte...

İtalyan işi

İtalyan mobilya markası De Padova, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul’da açtı. Funda Acar’ın kurduğu Acar Concept & Design işbirliği ile ACR Loft AVM’nin içinde hizmete giren De Padova’nın açılışına markanın CEO’su Luca De Padova ile tasarımcı Patricia Urquiola da katıldı. İsmail Acar, Erdal Acar ve Erdinç Acar’ın da aralarında olduğu Acar Ailesi üyeleri de tam kadro açılıştaydı.

Haberin Devamı

Kaçtı kurtuldu

Fotoğrafçı Bennu Gerede, bir süredir spor eğitmeni Cem Tekyaygil’le flört ediyordu. Ancak sevgililer, Tekyaygil’in evli olması nedeniyle objektiflerden köşe bucak kaçıyordu. Öyle ki Gerede, bir gece karşılarında muhabirleri bulunca sevgilisini “Kaç aşkım kaç” diyerek yanından uzaklaştırmıştı. Tekyaygil, eşi Melisa Tekyaygil’den geçen hafta boşandı, sevgililerin kaçışı sona erdi. Gerede, Kartalkaya’da açtığı Flame Bar’ın işletmeciliğini de üstlenen sevgilisini geçtiğimiz günlerde mekânda çocuklarıyla fotoğrafladı ve o kareyi sosyal medyada paylaştı.

Fahri konsolos oldu

Özova Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat İçcan, Kazakistan Fahri Konsolosu oldu. Ottoman Palace’da düzenlenen törende konuşan İçcan, “Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev ile Büyükelçi Canseyit Tüymebayev’e sonsuz teşekkür ederim” dedi. Murat İçcan’ı bu önemli günde çocukları Mevlüt Emre ve Onur İçcan da yalnız bırakmadı.

Turist bilgi kanalı

Dünyanın tüm metropollerindeki otellerin Info kanallarında yayınlanan, 360 derece turistik şehir tanıtım yayını yapan “Tourist Info Channel”, artık Türkiye’de. İstanbulFind sitesi üzerinden yayın yapan kanalda 30 dakikalık İstanbul tanıtım videosu ve otel görsellerinin yanı sıra hava durumu ve otel hakkında güncel bilgiler yer alıyor.

Haberin Devamı

Hardal, Cadde’ye çıktı

Mert ve Berk Çiller ile Uğur Karabayır’ın ortağı olduğu Mar Group’un markası Hardal; Asmalımescit, Nişantaşı ve Ataköy Marina’dan sonra dördüncü şubesini Caddebostan’da açtı. Avrupa yakasında elde ettiği başarıyı Anadolu yakasında da yakalamak isteyen Karabayır’ın daveti üzerine Caddebostan Hardal’a gittim. Yurtdışına Anadolu yakasından daha çok gittiğimi bilen ve beni pamuk şekerli şampanyayla kandırıp mekânına getiren Karabayır, 800 metrekarelik alanı, 350 kişilik kapasitesi ve 100’e yakın çalışanı ile Anadolu yakasına eğlence ve lezzeti bir arada sunduklarını söyledi...

Yazarın Tüm Yazıları