Genç yeteneklere kartlı destek

İnci Aksoy’un başkanlığını yaptığı EKAV Sanat Galerisi, Çağdaş Türk Ressamları’nın yapıtlarından oluşan tebrik kartlarını satışa sundu.

Ergin İnan, Mahir Güven, Muzaffer Akyol, Neriman Oyman gibi ressamların eserlerinin süslediği bu tebrik kartlarını satın aldığınızda, geleceğin genç sanatçılarına katkıda bulunacağınızı söylüyor İnci Hanım...

Yılın düğününe üç ay var

Transteknik Holding’in sahibi Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızları Selin, evlilik yolunda... Selin Hanım, Mercedes Benz Türkiye’de çalıştığı dönemde tanıştığı ve iki yıldır flört ettiği Okan Özkaynak’la 2008 yılının mart ayında nikah masasına oturacak. Bu düğünün, yılın en çok konuşulan organizasyonlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 30’uncu evlilik yıldönümlerini Mısır’da verdikleri muhteşem bir partiyle kutlayan Roula-Mehmet Habbap çifti, dostlarına "Selin’in düğününde de sürprizlere hazırlıklı olun" diyor.

Ailesiyle eğlendi

Beyoğlu’ndaki Gamsız Meyhane’nin ünü hızla yayılıyor. Önceleri Bedri Rahmi’nin atölyesi olan, daha sonra Pera Sanat Evi olarak hizmet veren bu mekan, şimdilerde eğlence tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden... Türk-Rum mutfağından seçme meze ve yemeklerin sunulduğu, Berk Okan’ın fasıl heyetiyle birlikte program yaptığı, Yosun’un da solist olarak çıktığı Gamsız, önceki akşam Doğa Rutkay ile ailesini ağırladı. Ünlü oyuncu, kuzenleri ve yeğenleri ile geç saatlere kadar bu mekanda eğlendi.

Euro 2008 kurasını brunch’ta izlediler

7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Avusturya ve İsviçre’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın İsviçre’deki kura çekimi için, önceki gün Mövenpick Hotel Istanbul’un Balo Salonu’nda özel bir brunch daveti gerçekleştirildi. Türkiye’deki İsviçre ve Avusturya temsilcilikleri, kura çekimini misafirleriyle birlikte brunch sırasında büyük ekrandan izledi. Ev sahipliğini Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, İsviçre Büyükelçisi Dr. Walter B. Gyger, Avusturya Başkonsolosu Josef Saiger, İsviçre Başkonsolosu Ernst Balzli ve Mövenpick Hotel Istanbul’un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı brunch’a, aralarında Ela Koşar, Leyla Atalık, Fatoş-Ertuğrul Hataylı’nın da bulunduğu 250 davetli katıldı.

Mucize cihaz Amerika’dan geliyor

Nişantaşı Kliniği’nin sahibi Şah Yaycı, hastaları arasında bulunan Gülben Ergen ve Deniz Akkaya’nın yüzünü güldürdü. Ergen’i doğum sonrası kilolarından kurtardı, Akkaya’yı da eski formuna kavuşturdu. Yaycı, bu hızlı etkiyi Amerika’dan getirdiği "Fraksiyonel rf" cihazına borçlu olduğunu söylüyor. Ama asıl iyi haber başka; Şah Hanım, bu cihazın 10 kat daha etkilisini getirdiklerini, Amerika’ya geçtiğimiz ay verdikleri siparişin kendilerine yarın teslim edileceğini söyledi.

Facebook gecesi

Facebook’un Türk kullanıcıları, geçtiğimiz gün Arnavutköy Kuzgun Bar’da düzenlenen "80-90’lı yıllar partisi"nde buluştu. Katılımcıların isimlerinin internet sitesinde önceden duyurulması, onların arkadaşlarını da partiye çekti. Kıyafetler ve çalınan şarkılarla katılımcıları 80’li yıllara sürükleyen bu ilginç partinin organizasyonunu Engin Kuduğ, Eda Ertürk ve Açelya Kılıç yaptı.

Çok Çok’ta mönü değişti

Beyoğlu’ndaki Çok Çok Restaurant, geçtiğimiz kasım ayında, İstanbul’un en iyi 10 Uzakdoğu restoranı listesinde ikinci sırayı aldı. Daha önce birçok ülkenin konsolosluklarında çalışan ve Tayland Kraliyet Ailesi için yemek organizasyonları düzenleyen şef Bayan Nuch’un zenginleştirdiği yeni yemek mönüsünü denemenizi tavsiye ederim.

Kedici Ressam’dan yeni bir sergi

Mayadrom Sports Center Etiler, 11 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında Sedef Yılmabaşar Ertugan’ın sergisine ev sahipliği yapacak. Mayadrom Sports Center’ın Toprak Sanat Galerisi işbirliğiyle düzenlediği bu serginin ana teması "kedi figürleri"... Sergide, resimlerinde sadece kedi figürlerini işlediği için "Kedici Ressam" olarak anılan Ertugan’ın 20 eseri yer alacak.

Sanchez yarın akşam sahnede

Dünyanın en iyi dans müzik DJ’lerinden biri kabul edilen ve "Here We Go Again", "Lost" gibi hit parçaların prodüktörü olan Roger Sanchez, yarın akşam Karaköy Liman’da müzikseverlerle buluşacak. Gecenin açılışını ise ülkemizde yıllardır zirvedeki yerini koruyan ve dünyanın en iyi DJ’leri arasında gosterilen DJ Tarkan yapacak.
Yazarın Tüm Yazıları