Formula geceleri

Dün biten Formula1 yarışları öncesinde pilotlar ve ekip arkadaşları, İstanbul’un popüler mekanlarında verilen partilere katıldı. Petrol Ofisi’nin F1 daveti SuAda’da yapıldı.

Petrol Ofisi Genel Müdürü Melih Türker ve Mümtaz Tahincioğlu’nun ev sahipliğini yaptığı geceye, iş ve sosyal hayatın ünlü simalarının yanı sıra F1 yarışında Petrol Ofisi adına yarışan pilotlar da katıldı. Gecede, Zeynep Casalini sahneye çıktı.

Formula 1 yarışında, Hilton Racing’in, Mercedes McLaren ile olan ortaklığı da önceki akşam Conrad Oteli’nde düzenlenen bir davetle kutlandı. Davete, Hilton International CEO’su Ian Carter, takımın pilotu Lewis Hamilton’ın yanı sıra iş dünyasının ünlü simaları da katıldı. Davette ünlü gazeteci Peter David Windsor, Mercedes’in pilotu Lewis Hamilton’la röportaj yaptı.

Formula1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’si için İstanbul’a gelen pilotlardan Kimi Raikkonen ile Felipe Massa ise önceki akşam Kuruçeşme’de bulunan Fer-Mas Showroom’a uğrayarak İstanbul’lu Ferrari sahipleriyle bir araya geldi.

Selim Hamamcıoğlu ve Ahmet Hamoğlu, önceki akşam Kız Kulesi’nde Formula 1 için İstanbul’a gelen yabancı konuklar için bir parti düzenledi. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı partide Necati Şaşmaz, Ceylan-Zuhal Pirinçcioğlu davetliler arasındaydı. Akşam saatlerinde başlayan parti, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Yerli ve yabancı davetliler, özel dans şovları ve müzik ritmin yüksek olduğu Kız Kulesi’nin eşsiz manzarası eşliğinde eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Mehmet Koçarslan, SuAda’daki davette eşi Müge Hanım’la birlikte misafirleriyle tek tek ilgilendi. Davet öncesi Ulus’taki berberi Yavuz’a giderek saçlarını kazıtan Koçarslan, kırmızı keten gömleği ve kırmızı Puma marka ayakkabılarıyla tarzını değiştirdiğini gösteriyordu.

Ceylan Pirinçcioğlu’nun iki cep telefonu kullandığı dikkat çekti. Ceylan Bey, telefonlarını kemerine tutturmuştu.

Kuruçeşme’deki Fer-Mas’ta düzenlenen davete Sinan Serter-Özlem Yıldız çifti de katıldı. Gecenin sonunda arabasını getirmesi için park görevlisine ricada bulunan Serter, yarım saat beklediği halde arabası gelmeyince sinirlendi. Serter, "Yarım saat oldu ve siz hamile eşimi ayakta bekletiyorsunuz. Nerede kaldı bu araba" diyerek görevlilere bağırdı. Çifti doğacak bebeklerine Demir adını koyacaklarını da belirtti.

Eski karı koca Olcayto Ahmet Tuğsuz ve Bilge Kayakıran, SuAda’daki davette aynı masayı paylaştı.

Rusya seyahatinden yeni dönen Sedef Baran, SuAda’daki davete katıldı.

Tatlıses hayranı

Derin Mermerci, önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sibel Can ve İbrahim Tatlıses’i dinlemeye gitti. Ön sırada Bahar Şer ve modacı Nur Yerlitaş’la birlikte oturan Mermerci, Tatlıses sahneye çıktığında dakikalarca alkışlayarak ona olan sevgisini ve hayranlığını bir kez daha gösterdi. Mermerci, ünlü türkücünün duygu dolu şarkılarına, Nur Yerlitaş’ın elini tutarak eşlik etti.

Hálá çok güzel

Bodrum’a "Gidersen Git" isimli şarkısına klip çekmeye gelen güzel şarkıcı Yeliz, klibi bahane edip iki günlük tatil yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu Bianca Beach’te mavi plaj kıyafetiyle objektiflere yansıyan Yeliz, yıllara meydan okuyan fiziği ile dikkat çekti.

Kilyos’ta buluştular

Kurulduğu günden bu yana üyelerine tanıdığı ayrıcalık ve verdiği hediyeler ile adından sıkça sözettiren www.garantiarkadas.com üyeleri için geçtiğimiz günlerde özel bir parti düzenlendi. Kurulduğu günden bu yana 750 binden fazla üyeye ulaşan site üyeleri Kilyos Seanergy Beach’te bir araya geldi.

Doğumdan önce doğumdan sonra

Hande Demir, geçtiğimiz yıl Erdinç Acar’la Las Vegas’ta evlenmiş, yaklaşık bir ay önce de bir çocuk dünyaya getirmişti. Son günlerin manşetlerden inmeyen ismi Teoman Demir’in, Revan Sadıkoğlu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen Hande ile eşi Erdinç Acar, önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren İbrahim Tatlıses-Sibel Can konserini izledi. Hande Hanım’ın, hamilelikte aldığı kiloları henüz veremediği dikkat çekti.

Kardeşe lokma aldı

Rize’den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz, ailesiyle birlikte Bodrum Türkbükü’nde tatilde. Kardeşi Turgut Yılmaz’ın teknesiyle Türkbükü koylarına demirleyen Mesut Yılmaz, sahile inmemeyi tercih ediyor. Önceki gün Türkbükü sahilinde görünen Turgut Yılmaz, ’Hoca’nın Yeri’ isimli restorandan beş kilo kuru mantı, üç porsiyon lokma, beş tane de çiğ börek alarak kardeşine götürdü. İskelede oyalandığını fark eden Turgut Yılmaz, "Mesut abim aç kaldı" diyerek, sürat teknesine atladığı gibi Türkbükü açıklarındaki tekneye gitti.

Türkçe konuşamıyor

2002 yılında Dünya güzeli seçilen Azra Akın, sevgilisi Akın Saatçi ile yollarını ayırdığını söyledi. Kendisinden üç yaş küçük, Hollanda’da eğitim gören kız kardeşi Doruk ve yakın dostları ile birlikte önceki gece Bebek’te görünen Azra Akın, "Akın’la bir ilişkimiz vardı ama ben İngiltere’ye gitmeden, yani üç ay önce bitti. Ama şu an yakın arkadaşız ve sık sık arkadaş olarak görüşüyoruz. Ayrılık nedeni bende saklı" dedi. Azra Akın’ın kız kardeşi Doruk’un Türkçe konuşamaması dikkat çekti. Doruk hanım Türkçe’yi anlıyor fakat konuşamıyormuş.

Burnunu törpületti

Şarkıcı Arto, yaklaşık iki aydır Miami’de, tatildeydi. Sevgilisiyle buradaki evinde kalan Arto, fırsat bu fırsat diyerek burnunu düzelttirdiğini öğrendim. Estetik operasyona dayanamayacağını söyleyerek burnunu törpületen Arto, İstanbul’da karşılaştığı herkese, böyle daha yakışıklı olduğunu söylüyormuş.
Yazarın Tüm Yazıları