Evlilik kararı ortalığı karıştırdı

Abdullah Oğuz, Amerikalı eşi ile evliyken kalbini Selay Tozkoparan'a kaptırmış, tam sekiz yıl süren yasak aşkın sonunda eşinden boşanıp Selay Hanım'la evlenmişti.

Ancak büyük zorluklarla kurulan yuva, ani bir kararla dağıldı. Çift, geçtiğimiz aylarda boşandı. Bu ayrılığa ise Selay Hanım'ın evli bir film yapımcısı ile yaşadığı aşkın sebep olduğu konuşuldu.

Tam dedikodular kesilmişken, Abdullah Oğuz’un adı, Ebru Akel ile gündeme geldi. Oğuz ile Akel sürpriz bir aşka adım atmışlardı. Bu ilişkiyi saklamaya çalışmaktan da kısa sürede vazgeçtiler. İki ay önce başlayan aşk, yakında resmiyet kazanacakmış duyduğuma göre. Çift, eylülün ilk haftasında evlenmek için işlemleri başlatmış.

Ancak Abdullah Oğuz'un boşandığı eşi Selay Tozkoparan, bu evliliğe şiddetle karşı çıkıyormuş. Görüşlerini de ne Abdullah Bey'e ne de diğer yakınlarına söylemekte sakınca görüyormuş. Zaman zaman tehditkár denebilecek mesajlar bile gönderen Tozkoparan'ın bu tepkisine kimse anlam veremiyormuş.

Sortie'nin yeni çılgınlığı

İstanbul'un en popüler gece kulüplerinden biri olan Sortie'de eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Her perşembe Drum'un canlı performansları ile inleyen mekánda, müzik ve eğlence kadar ilgi çeken bir şey daha var: Marpop! Erol-Varol Kaynar kardeşlerin Mado dondurmalarıyla beraber ürettikleri Marpop kısa sürede sevildi. Sortie'de şu sıralar tam anlamıyla bir Marpop çılgınlığı yaşanıyor. Şarkıcı Emrah, manken Çağla Şıkel, gazeteci-yazar Hıncal Uluç ve eğlence dünyasının duayenlerinden Ertekin, Sortie'ye her uğradığında mutlaka Marpop tadan isimler arasında...

Moğol kokteyli nasıl olur

Türkiye’nin ilk Moğol Barbekü Restoranı Go Mongo restoran zinciri, Moğol barbeküsünden sonra iddialı Moğol kokteyllerini de popüler yaptı. Tekilla, cin ve kakao likörünün karışımıyla oluşan Cengiz Han, Absolut vanilya ve portakal liköründen oluşan Kubilay Han ve özel Moğol Mojitası’nı sadece Go Mongo’larda tadabiliyorsunuz.

Yeniden Büyükçekmece'de

Büyükçekmece'deki Dedeman Hotel&SPA, bölgenin en büyük, en yeni gece kulübünü yani "Deep Club"ı hizmete soktu. Otel bünyesindeki kulüpte bir süre önce de Altay sahne aldı. Duyduğuma göre Altay'a ilgi beklenenin de üzerinde olmuş. Ve bu yoğun talep nedeniyle şarkıcı yarın akşam bir kez daha Deep'te sevenleriyle buluşacakmış. Altay severlerin dikkatine...

Sevgilisini özlemiş

Ceyla Gölcüklü, sevgilisi Zeki Tanyeri işlerini bırakıp İstanbul'dan ayrılamadığı için Bodrum tatiline yalnız çıktı. Sık sık Türkbükü plajlarında rastlanan, ilerlemiş yaşına rağmen düzgün fiziği ve cesur bikinileriyle dikkat çeken Gölcüklü, gün boyu elinden telefonunu düşürmüyor. Belli ki çok özlediği Zeki Bey'le bu şekilde hasret gidermeye çalışıyor.

50'ye bir adım kaldı

Reha Muhtar, 49'uncu yaşını kız arkadaşı Deniz Uğur'la birlikte Bodrum-Türkbükü'ndeki Ship a Hoy'da kutladı. Türkbükü'nde bulunan İber Otel'de kalan Muhtar ve Deniz Uğur'a doğum günü kutlaması için tercih ettikleri Ship a Hoy'da mekanın ortağı Cemal Yarar da eşlik etti. Yarar, "Reha Bey, Türkbükü'ne her geldiğinde mutlaka buraya uğrar, yemek yer, bir kadeh kırmızı şarabını ay ışığı altında yudumlar. Köyün muhtarı olarak da bol bol benimle dedikodu yapar" dedi.

Mutlu sona ulaştılar

Yelda Fırat ile Oktay Beyaztaş nikáh defterine geçen yıl imza atmış, ancak gelinin babası Selahattin Bey'in vefatı nedeniyle düğün töreni düzenleyememişlerdi. Çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi, ertelenen düğün Esma Sultan Yalısı'nda yapıldı. Törene cemiyet hayatının önde gelen birçok ismi katıldı.

O bir anne

Ebru Şallı-Harun Tan çifti, oğulları Beren'le birlikte Bodrum-Türkbükü'nde tatil yapıyor. Bir çocuk annesi olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmeyen, özellikle son dönemde uyguladığı Pilates programıyla daha da sıkılaşıp incelen Ebru Hanım, bu tatilde şöhreti bir kenara atmış durumda... Gün boyunca sadece anne olduğunu düşünüyor ve neredeyse tüm zamanını oğluyla ilgilenerek, onunla yüzüp oyunlar oynayarak geçiriyor.

Bodrum aşığı Tsiaras

Galeri Artist Çukurcuma ve Bodrum Zazu işbirliği ile organize edilen Philip Tsiaras sergisi, Bodrum'da açıldı. "Bodrumlu Sultanlar" adlı serginin açılışına katılan Tsiaras, sanatseverlerle sohbeti sırasında Türkiye’yi çok sevdiğini ve burada kendini evinde hissetiğini söyledi. Tsiaras'ın cam eserlerdeki şeffaflığı ebru sanatına indirgediği ve sultan figürünü neredeyse mükemmel bir kaligrafik işarete, Tuğra’ya dönüştürdüğü eserlerinden oluşan sergi ay sonuna kadar açık kalacak.

Setten eğlenceye

"Servet Avcısı" dizisinin çekimleri Kuşadası’nda devam ediyor. Çekimlere ev sahipliği yapan Miracle adlı kulüp, akşamları hem dinlenmek isteyen dizi ekibinin hem de onları görmek isteyen tatilcilerin akınına uğruyor. Miracle'ı mesken tutan isimler arasında Billur Kalkavan ve "Recep İvedik" filmiyle tanınan Zeynep Aydemir de var.

Marinada sergi açacak

Ressam Hatice Türkili "Özgür Çağrışımlar" adını verdiği sergisini 1 Ağustos günü Marmaris'te açıyor. Netsel Marina Galerisi'nde açılacak olan sergi 15 Ağustos akşamına kadar ziyaret edilebilecek.
Yazarın Tüm Yazıları