Emir’in çöpçatanı Şarlo’nun torunu

Geçtiğimiz hafta Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’ini izlemek için dünyanın dört bir yanından ünlü isimler İstanbul’a akın etti.

Maria Jurado ve Keira Chaplin de bu isimler arasındaydı... Permak Makine Sanayii A.Ş, Remag Dış Ticaret A.Ş, Polar Tekstil Sanayii A.Ş ve Systec Sistem Teknolojileri’nin Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar’ın misafiri olarak /images/100/0x0/55ea0de3f018fbb8f867e0a4İstanbul’a gelen İspanyol oyuncu Maria Jurado ile arkadaşı, Charlie Chaplin’in torunu Keira Chaplin, İstanbul günlerinde Süzer Plaza’nın üstündeki rezidans’ta kaldılar.

Baran Süzer de otellerinde bu iki ünlü güzeli ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Bu arada öğrendiğime göre uzun yıllar Amerika’da yaşayan Uyar’ın arkadaşı olan Keira Chaplin, Maria Jurado ile Uyar’ı iki yıl önce tanıştırmış. İkiliyi Los Angeles’ta buluşturarak bir nevi çöpçatanlık yapmış ve amacına da ulaşmış. Tanıştıktan kısa süre sonra flört etmeye başlayan çiftin ilişkisi yaklaşık iki senedir devam ediyormuş.

Habbab Doğuş’ta

Bir buçuk yılı aşkın bir süredir Mercedes-Benz Türk A.Ş.'de Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Bölümü'nde çalışan Selin Habbab 18 Eylül itibari ile Doğuş Otomotiv İletişim Yönetim Şefi olarak işbaşı yapacak.

Kadın kadına eğlence

Esra Ekmekçi geçtiğimiz akşam Reina’ya gitti; ama yalnız değildi. Yanında Dice-Kayek Modaevi’nin sahibi Ayşe Ege ve DDF’in (Dream Design Factory) ortağı Arhan Kayar’ın eşi Evren Hanım da vardı. Üç arkadaş geç saatlere kadar kadın kadına eğlencenin tadını çıkardı.

Göbek kimin umurunda

Geçtiğimiz pazar günü İstanbul Park’ta Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’ini izleyenler arasında Batu Aksoy ve sevgilisi Ayşe Çavuşoğlu da vardı. Çift sıcaktan bunaldıkça su yerine bira şişelerine sarılıyordu. Saatler geçtikçe boş bira şişeleri küçük çapta bir dağ oluştururken, ikilinin "bira göbeği" gibi bir endişe taşımadığı da ortadaydı...
/images/100/0x0/55ea0de3f018fbb8f867e0a6
Londra’da balayı

Ishak Cerit’le Esin Moralıoğlu, geçtiğimiz ay Les Ottomans Otel’de düzenlenen bir törenle evlendi. Çift, düğün sonrası balayı için Londra’ya gitti. Hálá balayından dönmeyen yeni evli çift, geçtiğimiz gün Londra’da İnci İnan, Nurdan Yüzbaşıoğlu ve Arto ile karşılaşmış. Mutluluklarını da "Balayımız hiç bitmesin istiyoruz" sözleriyle dile getirmişler.

Kız Kulesi aşıkları

Geçtiğimiz hafta sonu Kız Kulesi’nde verilen partinin konukları arasında Aslı Sarı-İzzet Özilhan ve Hilal Kosif-Selhan Aloğlu çiftleri de vardı. Genç sevgililer, o gece herkese aşklarını ilan etmek ister gibiydi. Özellikle flaşlar patlarken birbirlerine öyle bir sarıldılar ki, kimsenin bu aşktan kuşkusu kalmadı!

Komedyenin sırrı

Cansu Dere’den ayrılan Cem Yılmaz, şimdi de kalbini sosyete dünyasından bir güzele kaptırmış. Uzaktan uzağa hayranlık duyduğu ve sonunda ortak tanıdıkları sayesinde tanışma fırsatı bulduğu bu güzel, Yılmaz’ın aklını başından almış. Geçen yıl eşinden boşanan ve o evlilikten bir çocuğu olan meçhul kadın da ilgisiz değilmiş ama yeni bir ilişki için erken olduğunu düşünerek Yılmaz’ın yemek teklifini geri çevirmiş. Cem Yılmaz, ilk sosyetik aşkını kızının babası Cem Feray’dan boşanan Lal Dedeoğlu ile yaşamıştı.
/images/100/0x0/55ea0de3f018fbb8f867e0a8
Haftayı hareketli geçirdi

Elif Dürüst’ün kızı Yasemin Germiyanlıgil, geçen haftayı son derece keyifli ve hareketli geçirdi. Önce babası Mehmet Germiyanlıgil’le Çeşme Sheraton Otel’de 3 gün tatil yaptı, haftasonu da İstanbul Park’ta yine babasıyla Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’ini izledi. Yarış izlemekten sıkıldığında yaşıtlarıyla oyuna dalan Yasemin, aynı günün akşamında ise annesi Elif Hanım’ın yanına gitti.

Amerika yolcusu

Yaz sezonunu Bodrum’daki evinde geçiren Sema Çelebi, sezonu burada verdiği bir davetle kapatıp İstanbul’a döndü. Bundan bir yıl önce, Lobster+Place adlı bir şirket kurup Amerika’dan ıstakoz ithal etmeye başlayan Çelebi, tatilini bitirir bitirmez de işleri için kolları sıvadı. Sema Hanım, dünyaca ünlü Main ıstakozlarından Türkiye’ye getirmek için önümüzdeki hafta da Amerika’ya gidiyor.

Şile rüyası

Şile’deki Değirmen Otel, Değirmen Group’un sihirli dokunuşları ile bir rüyaya dönüştü! Kral dairesi ve 7 suit toplam 84 oda bulunan Şile Değirmen Otel’de hamam, sauna, spa, açık ve kapalı havuzlar, spor salonu ve simultane tercüme olanağı sağlayan konferans salonu var. Ayrıca 250 kişi kapasiteli restoranı Fransız, İtalyan ve Türk mutfağından müthiş örnekler sunuyor. Otel önümüzdeki hafta hizmete girecek.
Yazarın Tüm Yazıları