Düğün 10 Haziran’da

Geçtiğimiz ay aile arasında yapılan sade bir törenle nişan yüzüklerini takan Esra Eron ile Murat Aşık, düğün tarihini belirledi.

Nikáh masasına oturmak için fazla beklemek istemeyen çift, haziran ayında evlenecek. Em-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aşık, "Esra’nın ailesinin İzmir’deki evlerinde sade bir törenle nişanlanmıştık. Düğünümüz ise Swissotel’de olacak. 10 Haziran akşamı Swissotel Fuji Balo Salonu’nda gerçekleşecek düğün için davetiyeler dağıtılmaya başlandı" dedi.

Herkese açık kutlama

İdil Ünan, yeni yaşını geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de kutladı. Kız arkadaşlarıyla bir araya gelip yemek yiyen Ünan, ardından alkışlar arasında masaya getirilen doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Pastadan, orada bulunan tüm müşterilere de ikram edildi.

İkincisi merakla bekleniyor

Ece Sükan, City’s alışveriş merkezinin içindeki It’s a Joke’ta fotoğraf sergisi açtı. Sükan’ın Davidoff için çektiği fotoğraflardan oluşan "Ateşiniz Var mı" adlı serginin açılışı önceki gün yapıldı. Ünlü manken ile Tolga Sezgin’in birlikte organize ettiği açılış, marjinal kesim ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Bu organizasyonun başarısı nedeniyle dostlarının Sükan ve Sezgin’den yeni bir parti daha istediklerini duydum. Sezgin de onları kırmamış ve uzun süre konuşulacak ikinci partinin hazırlıkları için kolları sıvamış bile...

Yataktan çıkamıyor

İstanbul gece hayatının en önemli isimlerinden İzzet Çapa, tam üç gündür evden dışarı adım atamıyor. Ağır bir soğuk algınlığı geçirdiğini öğrendiğim Çapa ile dün telefonda görüştüm. Değil evden, yataktan bile çıkamadığını, avuç avuç ilaç almasına rağmen bir türlü iyileşemediğini söyledi. Bir an önce sağlığına kavuşmasını ve yeniden işlerinin başına geçmesini diliyorum.

Yaşam mimarı iddiasını koruyor

Ağaoğlu’nun Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence projelerinde yer alan "My Club", geçtiğimiz günlerde düzenlenen "garden party" ile hizmete girdi. Bu projelerden konut alanlar ve yakınlarının katıldığı parti, Ferhat Göçer’in şarkıları ile renklendi. Açılışta bir konuşma yapan ve "My Club" konsepti hakkında bilgi veren Ali Ağaoğlu, her projede bir My Club hizmete sokarak Ağaoğlu’nun marka vaadi olan "yaşam mimarı" iddiasını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Demirören ablasını kaybetti

Erdoğan Demirören, önceki gün sabah 10.00 sularında ablası Nuran Aksoy’u kaybetti. Uzun süredir tedavi gören ancak hastalığını yenmeyi başaramayan Aksoy’un vefatı, tüm aileyi yasa boğdu. Kızı Yasemin Çuhadaroğlu ve yeğeni Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, hálá bu acı kaybın şokunda... Erdoğan Demirören ise evinde taziyeleri kabul ediyor. Nuran Aksoy’un cenazesi bugün Teşvikiye Camii’de kılınacak öğle namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek.

Binler yeniden Bodrum’da

Ünlü işletmeci Nedim Binler, Bodrum’un merkezinde bar açıyor. Bir dönem İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden olan Şaziye’nin işletmeciliğini yapan Binler, yeni mekanı için de neredeyse tüm Şaziye ekibini bir araya toplamış. Dream adlı yeni mekan, bu akşam verilecek partiyle hizmete girecek.

AKM’de yeni sergi

Ressam Rüveyde Beceren, ikinci kişisel sergisini yarın İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde açıyor. Beceren’in çok sayıda eserinin yer aldığı sergi, 5 Haziran akşamına kadar gezilebilecek.

Arkadaşına rehberlik yapıyor

Esra Üstünkaya, F1 yarışlarını izlemek için İstanbul’a gelen arkadaşı Isabel von Kirsbick’i en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor. Gündüz saatlerinde Kirsbick’e İstanbul’un tarihi mekanlarını gösteren Üstünkaya, akşamları ise arkadaşını gece turuna çıkarıyor, onu en popüler mekanlara götürüyor. Köpeği ile birlikte neredeyse tüm dünyayı dolaşan Isabel von Kirsbick de halinden çok memnun; her fırsatta İstanbul’a hayran kaldığını tekrarlıyor güzel konuk...

Barış artık Foça’da

İlk "Popstar Türkiye" yarışmasının finalistlerinden Barış Kömürcüoğlu, her cuma ve cumartesi günü, Bağdat Caddesi’nin lezzet duraklarından Cadde Foça’da sahneye çıkıyor. Mönüsünde mevsimin en güzel balıklarının yanı sıra füzyon mutfağı ve et çeşitleri, salatalar, özel soslu makarnalar, eşsiz soğuk ve sıcak mezelerin bulunduğu mekanın Şaşkınbakkal’da bulunduğunu da ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları