Dört aylık arkadaşlık

Serra Tokar ve dört aydır arkadaşlık ettiği avukat Can Verdi, artık gizlenme gereği duymuyor.

İlk kez geçtiğimiz ay Galatasaray’ın balosunda birlikte görüntülenen, geçtiğimiz hafta sonu da Sevgi Gönül anısına Aya İrini’de gerçekleştirilen konseri izlemeye giden çift, önceki akşam ise Mustafa Koç’un Kuruçeşme Divan’da verdiği iftar yemeğindeydi... Dün sabah telefonla görüştüğüm Serra Hanım, Can Verdi ile henüz birbirlerini tanıma döneminde olduklarını, ilişkilerinin şimdilik yolunda gittiğini ve çok iyi anlaştıklarını anlattı.

Yapay gölde kayak yapıyorlar

Rıza Tansu-Mine Kalpakçıoğlu aşkı, cemiyet dünyasında bomba etkisi yarattı. Mine Hanım’a olan hayranlığını iki yıl boyunca gizleyen Tansu, sonunda onunla tanışmayı ve beğenisini dile getirmeyi başardı. Mine Hanım da başarılı endüstriyel tasarımcıya kısa sürede kalbini açtı. Adrenalin bağımlısı Kalpakçıoğlu, ilişki başlar başlamaz sevgilisini ekstrem sporlara alıştırmış duyduğuma göre... Çift bir süredir hafta sonlarını Rıza Tansu’nun yıllar önce Fly Inn adlı barda ortağı olduğu Hakan Dalokay’ın Bursa-Orhangazi’deki çiftlik evinde geçiriyormuş. Çiftlikteki yapay gölde su kayağı yapan ikilinin her an nikáh masasına oturabileceği konuşuluyor.

İlaçlar şişirdi

Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna, yaklaşık bir aydır kullandığı ilaçların yan etkileri yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. Tuna, aldığı ilaçların kendisini aşırı terlettiğini ve kilo aldırdığını söylüyor. Geçtiğimiz hafta eşi Şehnaz Hanım ile birlikte mekánın yeni sezon açılışını yapan Mehmet Bey, bu durumun daha ne kadar süreceğini bilemiyormuş.

Amerika’dan sonra Türkiye’de

ABD’de geliştirilen Nature’s Baby Organics bebek bakım ürünlerinin Türkiye lansmanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Özlem ve Korhan Acar kardeşler tarafından piyasaya sürülen, dünyaca ünlü pek çok yıldızın da bebekleri için tercih ettiği markanın tanıtımına kısa süre önce anne olan Sinem Güven ile güzellik ve imaj danışmanı yazar Oya Germen de katıldı.

Sezonu Göcek’te kapadı

Ayşe-Selahattin Beyazıt çifti, yaz sezonuna güzel bir nokta koymak üzere geçtiğimiz hafta Göcek’e gitmişti. Çift, önceki gün İstanbul’a döndü. Bu kısa tatili anlatmakla biteremeyen Ayşe Hanım, "Göcek’in en güzel zamanı. Kalabalık kalmamış, tenha koylarda yüzmenin keyfine doyulmuyor. Bu yıl yaptığım en güzel tatil işte buydu" diyor.

Dinler arası hoşgörü iftarı

Türkiye İş Kadınları Derneği’nin (TİKAD) "Dinler Arası Hoşgörü" adı altında geçtiğimiz gün düzenlediği iftar yemeği, iş, siyaset ve dini cemaatlerin temsilcilerini bir araya getirdi. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un ev sahipliğinde Beşiktaş Four Seasons Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, İstanbul Müftü Yardımcısı Ömer Kardaş ve Ermeni Katolik Ruhani Reisi Ohannes Çolakyan’ın da arasında bulunduğu bazı dini cemaatlerin temsilcilerinin yanı sıra ABD İstanbul Başkonsolosu Sharon Anderholm Wiener, İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Demet Sabancı Çetindoğan, Şule Argüder, Feryal Gülman, Suzan Toplusoy, Dilek Hanif ve Zehra Neşe Kavak da katıldı. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan ayının farklı dünya görüşlerine sahip insanları bir araya getirmek açısından önemli olduğunu belirterek "Türkiye’deki dini ve kültürel farklılıklar, birer eksiklik değil zenginlik göstergesidir" dedi. İftar yemeğinin ardından davetliler sema gösterisini izledi.

Elinin kırıldığını bir hafta sonra fark etti

Antalya-Belek’teki Calista Otel’in sahibi Ali Özdoğan, geçtiğimiz ay halı saha maçı yaparken sağ elinin üzerine düşüp sakatlanmış. Ama olayın üzerinde fazla durmamış; ta ki bir hafta öncesine kadar... Geçen hafta jet-ski’ye binen Özdoğan, amca oğlunun denizde jet-ski ile kendisine çarpması üzerine denize düşmüş ve bu kaza sırasında bileğindeki acıyı hissetmiş. Eşi Mehtap Hanım’ın ısrarı üzerine doktorun yolunu bu ikinci kazadan sonra tutan Ali Özdağan, sağ bileğinin kırıldığını öğrenince çok şaşırmış.

Kızları olacak

Selin Habbap-Okan Kaynak çiftini bebek heyecanı sardı. Selin Hanım hamileliğinin dördüncü ayına girdi. Geçtiğimiz hafta kontrol için doktora giden çift, bebeğin kız olacağını da bu kontrol sırasında öğrendi.

Mikanos’u kıyıdan seyretti

Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, hareketli bir yaz sezonundan sonra yorgunluk atmak için Mikanos’a gitti. Geçtiğimiz hafta işletmeci Sabi Totah ile birlikte özel yatıyla denize açılan Kaynar, Mikanos kıyılarına demir atıp Ege’nin tadını çıkardı. Ancak çılgın gece hayatıyla meşhur adaya neredeyse hiç ayak basmadı! Curcunadan uzak kalıp kafasını dinlemek isteyen Erol Bey, kulüp kulüp dolaşmak yerine teknede kalıp yeni sezon için yeni projeler üretti. Nişantaşı’ndaki Salomanje’yi baştan sona yenileyen Kaynar’ın önümüzdeki hafta burayı hizmete açacağını da ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları