Denemekten kaçınmayın

Yaratıcılık gerektiren alanlarda önemli gelişmeler yaşayabilir, teklifler alabilir ya da çeşitli maceraya atılabiliriz.

Haberin Devamı

Bahsi geçen planların güvenilirliği konusunda gerekli testleri yapmaktan veya denemekten kaçınmamakta, alternatifleri kaçırmamakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Her konuda planlar yaptığınız veya planlı hareket etmek istediğiniz günlerdesiniz. Ama olayların umduğunuz şekilde ilerlememesi ihtimaline karşı da bir yedek plan yapmakta fayda var.

Boğa
Yaratıcılık gerektiren veya üretkenliğe dikkat edilmesi gereken konularda planlar yapabileceğiniz, notlar alma gereği duyabileceğiniz bir gün.

İkizler
Merkür’ün burcunuza geçişi, kendinizi göstermeniz ve ifade etmeniz için ekstra kuvvet oluşturacak. Mikrofonu ele alma zamanı!

Yengeç
Karşınızdaki kişilerin ruh durumları sizi de çok etkiliyor. Bu kişilerin ruhsal durumlarına göre tepkiler verebilirsiniz. İç sesinizle boğuşmaktan vazgeçmeli ve yaşananların geçici olduğunu hatırlamalısınız.

Haberin Devamı

Aslan
Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz. Her şeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz.

Başak
Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yararınıza olan alternatiflere yoğunlaşmanızda fayda var.

Terazi
Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz. Rüzgârı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Akrep
Olayların akışına göre ilerleme zamanı! Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda pişmanlık yaşamak, vakit kaybı anlamına gelebilir.

Yay
Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri nelerin bir arada tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Oğlak
Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir. Bu koşullarda bir taraftan düşüncelerinizi tartarken sabırlı olmanızda fayda var.

Kova
Aşk hayatınızı ilgilendiren konular ön planda. Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren alanlarda da yararınıza gelişmeler yaşanabilir.

Balık
Evinizi, ailenizi, evcil hayvanlarınızı ve sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu olaylar yaşanabilir. Ancak altından kalkabileceğinizden fazla işe talip olmayın.

Yazarın Tüm Yazıları