Çikolata yemek çocuksu olduğunuzu gösteriyor

 RUMUZ: SARIYILDIZ

Rüyamda eski okuluma gidiyorum ve öğretmenlerimle parmağımdaki yüzüğe bakıp evliliğim hakkında konuşuyorum. Sonra müdür odasında saksıdaki yeşil renkte çiçeği alıp "Bunu annene ver’’ diyor.


YORUM: Öncelikle bugünlerde yaşadığınız bazı olayların, okul yıllarında yaşadığınız bazı olayları çağrıştırıp çağrıştırmadığından emin olmalısınız. Yeni bir aşk, lisedeki aşkınız veya işteki zorluklar uykusuz sınav akşamları gibi. Ancak böyle bir durum yoksa, rüyadaki okul, yeni bilgiler edinme, kendini güvende hissetme ya da yakın dostluklar anlamına gelebilir. Müdür hayatınızdaki bir otorite figüründen (Bu babanız da olabilir) bir destek ya da yardım beklediğinizi ve bu konunun annenizle ilgili olabileceğini gösteriyor. Annenize sevginizi kanıtlamak ya da onun ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız, bu olayı bilinçaltınızda kurgulamak yerine, bir plan dahilinde ona yardımcı olmanız size de ona da büyük faydalar getirecektir. 

RUMUZ: AFET

Rüyamda küçük bir erkek çocuğu görüyorum ve babamın çocuğa getirdiği çikolatalardan birini alıp yiyorum. Ertesi gün ise birinin gözlüğünü kırdım.



YORUM: Birinci rüyanız, babanızın son dönemlerde önemsemeye başladığı yeni bir proje veya yeni bir insana sizin aynı hassasiyetle yaklaşmadığınızı ya da çocukça tavırlar sergilediğinizi gösteriyor. İkinci rüyanız ise, istemeden çevrenizde bulunan ve hayatına yeni bir bakış açısıyla bakmaya çalışan birisinin motivasyonunu kırdığınızı düşündüğünüzün göstergesi. Her iki rüyada da olaylara çocuksu yaklaşımınız ve bu durumun çevreye verdiği zarardan duyduğunuz rahatsızlık hissediliyor, ama bunların farkında olduğunuza göre çözümlemeniz de çok kolay olacaktır.

RÜYA SEMBOLLERİ

DİŞ

Rüyada görülen diş, kişinin yaşamındaki değişiklikleri ve bir geçiş dönemini sembolize eder. Değişikliklerden duyulan korku sallanan ya da kaybedilen dişlerle ifade ediliyor olabilir. Sallanan ya da ağrıyan diş ise yakınlardan gelecek zarar veya hastalıkla yorumlanır. 

PERDE

Rüyada perde görmek, rüyayı gören kişinin saklamak ya da açığa çıkarmak istediği şeyler olduğunun göstergesidir. Şık perdeler varlıklı bir yaşama duyulan özleme dikkat çekiyor da olabilir.

HAYALET

Rüyayı gören kişinin ruh durumunu ve ruhsal ihtiyaçlarını sembolize eder. Hayalet geleneksel yorumunda, ölülerin ziyareti ya da bir üzüntünün sevince dönüşeceği şeklinde yorumlanır.
Yazarın Tüm Yazıları