Bir türlü denize ulaşamıyorum

RUMUZ: ANTIPHELLOS: Birinci rüyamda, deniz kenarına geliyorum yüzmek amacıyla.

Deniz kenarında kumdan tepeciklerden oluşuyor ve deniz suyu hem çok az hem de yine son derece sığ... Yüzmek için yürüdükçe deniz benden uzaklaşıyor. Denize giremiyorum ve çok üzülüyorum. İkincisinde ise, kale ya da dağ gibi yüksek ve sarp bir yerlerdeyim. Tek başımayım, sanki beraber tırmandığımız kişiler beni bırakıp gitmiş gibi ve ben de sesimi duyurmak için bağırıyorum, birilerini arıyorum. Düşecek gibi oluyorum.

YORUM: Birinci rüyanız yaşamınızdaki belli belirsiz sorunlara dikkat çekiyor. İçinizdeki yüzme isteği sizin sorunları halletmeye hazır olduğunuzu, sığ deniz ise ortada sizden kaynaklanmayan sorunlar olduğunu gösteriyor. İkinci rüyanızda, yüksek bir yere tırmanmanız diğerlerinin ortalıkta görünmemesi ve sesinizi duyurmaya çalışmanız ise rüyayı gördüğünüz dönemde içinde bulunduğunuz zor şartları, sizin bu sorunları çözmekte başarılı olduğunuzu, ancak destek almayı umduğunuz kişilerin sizi yarı yolda bıraktığını veya sizi anlamadıklarını gösteriyor.

RÜYA SEMBOLLERİ

VEDA: Kişinin rüyasında birisine veda ettiğini görmesi, birisinden ayrılmak üzere ya da ayrılmış olduğunu gösterebileceği gibi, kişinin mevcut sorumluluklarına dikkat çekiyor da olabilir. Geleneksel yorumunda, rütbe veya iş kaybı, ölüm ya da hastalık anlamına gelir.

NABIZ ATIŞI: Güçlü yaşam belirtisi, yüksek enerji sembolüdür. Rüyayı gören kişinin yaşama bağlılığını gösterir. Geleneksel yorumunda, üzüntü ve kötü haber anlamına gelir.

LAV: Rüyada görülen lavlar, geçmişte kalmış bazı olayların herhangi bir nedenle kendini tekrar gösterdiğine ve kişiye aynı duyguları hatırlattığına işaret eder. Akan lavlar, yüksek ateş ve grip göstergesi de olabilir. Geleneksel yorumunda, macera dolu bir ilişki ya da bir sırrın açığa çıkması anlamına gelir.
Yazarın Tüm Yazıları