Beklenen sergi haftasonu açılıyor

Çiğdem Simavi başkanlığındaki KÜSAV (Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) ile İnci Aksoy başkanlığındaki EKAV (Erol Kerim Aksoy Kültür Eğitim Spor ve Sağlık Vakfı), eğitim ve kültüre destek için güçbirliği yapıyor.

Proje kapsamında ortaklaşa düzenlenecek olan "Takı Tasarımı Sergisi"nden elde edilecek gelir, eğitime destek için kullanılacak. Sergi, 1-3 Aralık tarihleri arasında EKAV Sanat Merkezi’nde... Bu yıldan itibaren gelenekselleştirilecek /images/100/0x0/55eb136df018fbb8f8a973cfolan "Takı Tasarımı Sergisi"nde uluslararası ödüllere sahip dünyaca ünlü tasarımcımız Sevan Bıçakçı’nın yanı sıra Osenmi’den Ayşe Durul, BPoint’ten Bilgün Dereli, Ebru Danyal, a’win’den Evin Tutkanoğlu, Katatice’den Hatice Uras ve Katharina Başer, Meltem Tahrancı, Mihri’den Mihriban Adıgül, Örge Tulga, Be-Me’den Özlem Başar ve Tansa Mermerci Ekşioğlu da yeni tasarımlarını beğeniye sunacak. Serginin açılış kokteyli perşembe günü saat 19.00’da, Büyükdere Cad, No: 163 Zincirlikuyu adresindeki EKAV Sanat Galerisi’nde...

Sevgili değil babasının emaneti

Neslişah Alkoçlar ile Murat Aslan’ı her gece bir eğlence mekanında birlikte görenler, ister istemez ikilinin sevgili olduğu kanaatine varıyorlar. Oysa işin aslı başka... Uludağ’daki Kartanesi Otel’in sahibi Murat Aslan, yine Uludağ’daki Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar ile iyi arkadaş. Ender Bey de gecelerde kızı Neslişah’ı arkadaşı Murat Aslan’a emanet etmiş; olay bundan ibaret... Dinçkökler’in yeğeni Melis Çiftçi ile yaşadığı aşkla adını duyuran Murat Aslan, sevgilisi Deniz Akkaya’ya şiddet uyguladığı haberleriyle uzun süre gündemde kalmıştı. Şimdi daha durağan bir yaşam sürüyor. Aslan ile Alkoçlar’a geçtiğimiz cuma gecesi Ulus 29’da rastladım. Her zamanki gibi birlikte eğleniyorlardı. Neslişah’ın gün geçtikçe annesi Gülşah Hanım’a daha çok benzediği de dikkatimden kaçmadı.

4 elbiseye 7 bin euro verdi

Fabiola Postacıoğlu, geçtiğimiz gece Rus Konsolosluğu’nda gerçekleşen Escada defilesini izledi. Ünlü avukat Ethem Postacıoğlu’nun İspanyol asıllı eşi Fabiola Hanım, defilede görüp beğendiği 4 elbise için hemen sipariş verdi. Akmerkez’deki evine gönderilen bu elbiseler için de toplam 7 bin euro ödedi.

Babası defilede oğlu eğlencede

Ahmet-Neslihan Kozanoğlu çifti, geçtiğimiz hafta Modacı Ayla Dümer’in Conrad Oteli Balo Salonu’nda düzenlediği "Spectacular Traces by Ayla Dümer" adlı defilesini izledi. Çift, geliri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı-Bolluca Köyü’ne aktarılan ve yaklaşık 90 bin YTL toplanan geceye katılarak, yardımda pay sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Öte yandan, aynı saatlerde Ahmet Kozanoğlu’nun oğlu Uğur Kozanoğlu ise yeni eşi Pınar Şenay’la birlikte Şişli’deki Elit Restaurant’daydı. Babası ile arası geçtiğimiz yıllarda açılan ve hálá Ahmet Bey ile dargın olan Uğur Bey, geç saatlere kadar bu mekanda eğlendi.

Bu terapi başka

Günümüzde herkes günlük koşuşturma ve iş yoğunluğunun yarattığı stresten arınmak için farklı yöntemlere başvuruyor. Kimi yogaya gidiyor, kimi dans ediyor. Teşvikiye’deki Milli Reasürans Çarşısı içinde açılan Therapy de aynı amaç için müşterilerine farklı bir yöntem daha sundu: Sade ve samimi bir ortamda, iyi, kaliteli müzik eşliğinde, özel kokteyller ve hoş sohbetlerle terapi! Pazar hariç haftanın her günü saat 12.00-02.00 saatleri arasında hizmet veren Therapy’nin iddialı olduğu bir diğer konu da, DJ Cengiz’in müzikleri. Mekanda farklı saat dilimlerinde 70, 80 ve 90’ların hit parçalarını, güncel hit ve happy house şarkıları dinlemek mümkün.

Havuzunu büyütüyor

Feryal-Kemal Gülman çifti Bebek’teki muhteşem evlerinde tadilata başladı. Feryal Hanım, 2007’nin yaz aylarına kadar sürecek tadilatın büyük kısmının evin dışında olduğunu söylüyor. Yanlarında çalışanların daha iyi koşullarda yaşaması için tadilata kalkışan Gülmanlar, bu arada havuzlarını da büyütme kararı almışlar. Feryal Gülman, evdeki inşaat bittinde dostları için büyük bir davet verecekmiş.

Üvey babadan miras

Can Akçay, bir süredir davetlere arkadaşları yerine annesi Azade Toner’le katılıyor. Rahmetli üvey babası Süha Toner’den edindiği İngiliz giyim tarzı alışkanlığından vazgeçmeyen, kıyafetlerini hálá onun terzisine diktiren Akçay, geçtiğimiz akşam The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen bir davetteydi. Her zamanki gibi yanında yine Azade Hanım olan Can Akçay, giyim tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Emmarys "geyşa" oldu

2005 Miss Intercontinental Güzeli Emmarys Pinto, Redstar’ın yaratıcısı Gulom Şirketler Grubu ile anlaştı. Şirket yönetim kurulu başkanı Nedim Özbek’in de katıldığı basın toplantısında bir yıllık sözleşmeye imza atan Pinto, bu imza ile Geisha Milano adlı yeni markanın yüzü oldu.
Yazarın Tüm Yazıları