Bebek umutların sembolü

RUMUZ: ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYORGeçen gece rüyamda kollarımda bir bebek vardı ki, sık sık rüyamda gördüklerimden biri de bebektir.

Bebek kollarımdayken kafasını duvara çarpıyorum. Ses geliyor. Ancak bu benim yüzümden olmuyor, bebek kendini itiyor. Gücünü hissediyorum.

YORUM


Rüyada bebek görmek, genel anlamıyla gelecek hakkında parlak fikirleri ve umutları sembolize eder. Rüyanız sizin dışınızda gelişen olaylar ya da koşullar nedeniyle isteklerinizin tüm gayretlerinize rağmen bir şekilde engellendiğinin ve umutlarınızın önünün tıkandığının bir göstergesi. Burada önemli olan sizin, sizin kontrolünüz dışında gelişen olayların farkında olmanız. Biz istemeden, hak etmeden ya da müdahale şansımızın düşük olduğu durumlarda başımıza gelen olaylarda ümitsizliğe kapılmak ya da demoralize olmak yerine, olayı geldiği ve olduğu gibi karşılamak, başa çıkma gücünüzü arttırır. Bence yaşadıklarınıza üzülmek yerine hayatınıza yeni bir sayfa daha açın ve devam edin. Bol şans!

Bir sorun sizi korkutuyor

 RUMUZ: KAZAZADE

Rüyamda eşimle tatil için denizdeydik. Birden deniz dalgalandı ve içinde olduğumuz küçük sandal battı. Ben kayalık bir kıyıya çıktım, ama eşim kayboldu. Büyük bir yük gemisi beni kayalardan kurtardı ve eşimle birlikte sandala ilk bindiğimiz kıyıya götürdü. Sandala binmeden önce oturduğumuz bankta eşimin eşyalarını gördüm. Sonunda birisi gelip, bana eşimin ölüsünü bulduklarını söyledi. Öyle sarsıldım ki, gerçek gibiydi. Halen içim ürperiyor.

YORUM

Rüyanız, eşinizle ilişkinizde yaşadığınız bir sorun ya da ikinizin karşı karşıya kaldığı başka bir sorun karşısında içine çekildiğiniz stresli durumda, kendinize ve dayanıklılığınıza güvenmenize rağmen, eşinizin aynı dayanıklılığı gösteremeyip zarar göreceğinden korktuğunuzu gösteriyor.

RÜYA SEMBOLLERİ

HIRSIZ

Rüyada hırsız görmek, gerçek bir uyarı olabileceği gibi kariyer, iş, güven ve para kaybını da sembolize eder. Geleneksel yorumu kendinize dikkat etmeniz için bir uyarıdır. 

KÜRE

Sezgisel yetenek ve gizem sembolüdür. Dümdüz yuvarlanan bir küre, her şeyin yolunda gittiğinin işareti de olabilir.

MENEKŞE

Rüyada görülen menekşe, ruhu sembolize eder. Geleneksel yorumunda uzun bir ömrün işaretidir.
Yazarın Tüm Yazıları