Başkan değişti

Ülkemizde yaşanan sorunlara imkanlar çerçevesinde çözüm getirmek amacıyla kurulan Çağdaş Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇaBa), başkanı Rengin Süzer, geçtiğimiz hafta görevini devretti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin tanıtımı ve kadınlara iş istihdamı sağlanması gibi konularda geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile yoluna devam eden derneğin yeni başkanı ise Sıla Öztürk’ün kardeşi Özlem Hanım oldu. Rengin Sezer, yönetim kurulundaki diğer arkadaşların derneğin bundan sonraki çalışmalarında da aktif görev alacaklarına inandığını söyledi.

40. yıl seyahati

Ünlü avukat çift; Ergin-Çetin Yıldırımakın evliliklerinin 40’ıncı yılını geçtiğimiz ay çıktıkları Avrupa seyahatiyle kutladı. Yıldırımakınlar ıskandinavya’dan ıspanya’ya kadar uzanan bir Avrupa turu yaptı.

Tatil bitti

Nişantaşı Salomanje Cafe’nin sahibi Erol Kaynar, bayramı fırsat bilip ıtalya’ya tatile gitmişti. Kaynar, Napoli’de kız arkadaşı Yonca Hanım’la bir hafta tatil yaptıktan sonra geçtiğimiz gün ıstanbul’a döndü. Ve yeni sezon için yenilenen Salomanje’yi açtı.

Haberin Devamı

Mengi, Rus sevgilisiyle alışverişte

ılker Mengi, eylül ayı içinde evleneceğini söylediği Rus sevgilisi Masha ile önceki gün ıstinye Park’taydı. Alışveriş yapan çift, uzun zamandır ıstanbul’da olmadıklarını belirtti. Mengi, işleri nedeniyle Moskova’da yaşıyor.
Ebru Esen Turgud

Ensede yıldız

Nike “Icons In ıstanbul” projesi kapsamında önceki akşam Babylon’da düzenlenen partiye birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner’di. Ayşe Hanım ensesindeki yıldız dövmesi ile dikkatleri üzerine topladı.

Ağarlar ıstinye Park’ta

Mehmet Ağar önceki gün oğlu Tolga ile ıstinye Park alışveriş merkezine geldi. Baba-oğul Ağarlar Beymen ve Louis Vuitton mağazalarını gezdi. ıstinye Park’ın son günlerde ünlüler tarafından tercih edilmesini yazılı basından takip eden Tolga Ağar’ın Nişantaşı, Atiye Sokak’ta önümüzdeki günlerde Ankaralı bir arkadaşıyla ortak olarak suşici açma hazırlığında olduğunu da belirteyim.

Park keyfi

Sinem Güven önceki gün güneşli havayı fırsat bilerek kızı Defne’yle Bebek Parkı’na gitti. Anne-kız saatlerce burada salıncağa bindi, kaydıraktan kaydı. Günün sonunda ise Murat Ersönmez geldi. Murat Bey, eşi ile kızını aldı ve aile birlikte yemek yemeye gitti.

Modacı kardeşler

Haberin Devamı

Ünlü modacı kardeşler Ezra-Tuba Çetin, “Future Garden” adını verdikleri özel haute couture koleksiyonlarını Akaretler Sıraevler 27 numarada sergilemeye başladılar. Çetin kardeşler önceki gece ise Akaretler W Otel’deki partiye katıldı. Kırmızı elbisesi ve aynı renkteki rujuyla Ezra Hanım oldukça seksi görünüyordu.

Sortie’den yaza veda

Kuruçeşme Sortie önceki gün yaza veda partisiyle kapılarını kapattı. DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı ile renklenen geceye katılan mekânın sahibi Varol Kaynar’ın eşi Pelin Akad ve Ece Kıral da eğlenenler arasındaydı.

Gece yürüyüşü

Süreyya Yalçın, önceki gece erkek arkadaşı Barış Demirok ile Ortaköy’deki Anjelique Bar’da eğlendi. Buradaki eğlencenin ardından Kuruçeşme’deki Reina’ya gitmek için arabalarına binen Süreyya Hanım ve sevgilisi trafiğin tıkalı olduğunu görünce yürümeyi tercih ettiler. Çift, Ortaköy’den Kuruçeşme Reina’ya kadar el ele yürüdü.

Partiler başladı

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sene yapılan partiler ile kışa damgasını vuran “W Lounge” partileri bu senede adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Önceki akşam DJ Cüneyt Kurt’un şarkılarıyla kışa ‘merhaba’ diyen W Lounge partisine katılan Serdar Bilgili’ye kuzeni şebnem Ercantürk ve Esra Türker eşlik etti.

Şen kahkahalar

ıstinye Park, önceki gün Saba Tümer’in kahkahalarıyla çınladı. Tümer arkadaşı Sema Çelebi ile alışverişe geldiği ıstinye Park’ta dostlarını gördü. Ayaküstü sohbet sırasında ünlü sunucu sık sık adıyla özdeşleşen şen kahkahalarını attı.

Anne kız dinlediler

Kuruçeşme Arena’da önceki gece Zülfü Livaneli konseri vardı. Hınca hınç dolu olan konserde Livaneli’nin eşi Ülker Hanım ve kızı Aylin de vardı. Ülker Hanım ve Aylin Livaneli, ünlü sanatçıyı en ön sıradan dinledi.

Cim bom her şeyim

Haberin Devamı

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın şube başkanlığını yürüten Dilara Endican, fanatik bir Galatasaraylı olarak da tanınıyor. Önceki gün Endican’a Bebek’te rastladım. Kırmızı renkli Volkswagen arabasının plakasını da GS olarak alan Endican, “Dünya bir yana Galatasaray bir yana” diyerek sarı kırmızı renklere olan tutkusunu dile getirdi.

Yazarın Tüm Yazıları