Ayrılığa dayanamadılar

Mutlu Dinçkök ile Ferit Baltacıoğlu’nun ayrılığı uzun sürmedi.

Ortaköy’de kafe sahibi olan Ferit Bey ve Mutlu Hanım yine bir arada... Çifte önceki gece "Quantum of Solace"ın Kanyon’daki galasında rastladım. Keyifleri de gayet yerinde görünüyordu.

10’uncu yıl bu akşam kutlanacak

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı, bu akşam düzenlenecek davetle kuruluşunun 10’uncu yılını kutlayacak. Levent’teki İş Sanat Kuleleri’nde gerçekleşecek davette Fahir Atakoğlu sahneye çıkacak. Vakıf başkanı Gündüz Gedikoğlu, bu anlamlı geceden elde edilecek gelirin lösemili çocukların tedavisinde kullanılacağını belirtti.

Kış moduna erken girdi

Hakan Ural ile eşi Ezgi, önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi... Çift, önce mağazaları dolaştı, alışveriş yaptı, ardından yemeğe geçti. Ezgi Hanım kasım ayı ortalamalarına göre havalar gayet sıcak olmasına rağmen çoktan kış moduna girmişti... Uzun yün tuniği, başından çıkarmadığı yün beresi ile şaşırtan Ezgi Can Ural, mavi ojeleriyle de kış trendlerine dair ipuçları veriyordu.

Bond hayranları Kanyon’da buluştu

James Bond serisinin yeni filmi "Quantum of Solace"ın Türkiye galası önceki akşam Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Gösterim öncesi de Gilt’te Coca Cola Zero sponsorluğunda küçük bir parti verildi. Tüm James Bond hayranlarını bir araya getiren partinin konukları arasında Sinan Çetin, Tamer Karadağlı, Eda Taşpınar, Nurettin Hasman, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Keremcem de vardı. Parti sonrası filmi izlemek için salona geçen ve gördüğüm kadarıyla bol bol patlamış mısır tüketen konuklar, keyifli birkaç saatin sonunda Kanyon’dan ayrıldı.

Al Jamal’de doğum günü

Arte Tahir, 41’inci yaşını önceki akşam Al Jamal’de kutladı. Sade bir kutlama yapmak isteyen ve bu nedenle partisine sadece birkaç dostunu davet eden Tahir, pastasının mumlarını dansözlerle birlikte söndürdü. Arte Hanım’ın eğlencesine katılanlar arasında Doly Mizrahi, Sara Beri, Serap Tibuk, Tilda Tezman ve Neşe Sapmaz da vardı.

Kedici ressamdan yeni sergi

"Kedilerim, bana ilham vermeye devam ettikleri sürece onların resimlerini yapmayı sürdüreceğim" diyen ünlü ressam Sedef Yılmabaşar, yeni sergisini 22 Kasım’da Artev Sanat Galerisi’nde açacak. Yılmabaşar’ın sergisi 5 Ocak 2009 tarihine kadar açık kalacak.

Agent Provocateur’de Türk imzası

Türkiye’de haute couture iç giyim ve gecelik denince ilk akla gelen isim olan İpek Kıramer, bir ilke daha imza attı. Ve dünyaca ünlü iç giyim markası Agent Provocateur için özel bir koleksiyon hazırladı. Hem çılgın ürünleri hem de Kylie Minogue’un rol adığı reklam filmi ile büyük ses getiren Agent Provocateur’un 2009 Kış koleksiyonunda yerini alan İpek Kıramer tasarımları, büyük ilgi görüyor. Kıramer, "Dünyanın en seksi iç giyim markası olarak bilinen Agent Provocateur için romantizm ve kadınsılığı öne çıkaran modeller tasarladım. Yalın olduğu kadar cazibeli parçalar yarattım" diyor.

Aile boyu yemek

Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çifti önceki akşam Kanyon’un içindeki Hakkasan adlı restoranda yemekteydi. Fadıllıoğlu çiftine yemekte kızları Selin, Zeynep Hanım’ın annesi Yüksel Behlil ve kız kardeşi Aslı Ersu da eşlik etti. Aile, yemek sonrası hep birlikte son James Bond filmi olan "Quantum of Solace"ı izlemek üzere sinema katına çıktı.

Buluşma Noktası

Teşvikiye’de hizmete giren Covva Brasserie&Cafe, kısa sürede geniş bir müdavim kitlesi kazandı. Sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu bir dekorasyonla konuklarını karşılayan mekán, her damak zevkine hitap eden zengin mönüsüyle de beğeni topluyor. Toplam 150 kişilik oturma kapasitesine sahip Covva’ya sabah kahvaltısı ya da şık bir akşam yemeği için uğranabiliyor, yani günün her saati mekánın tadı çıkarılabiliyor.

Sürpriz aşk

Ece Sükan, kalbini Azade Toner’in oğlu Can Akçay’a kaptırmış. Merak edenler için Akçay hakkında birkaç küçük bilgi vereyim. Kendisi yatırım danışmanı ve aynı zamanda sosyetenin en gözde bekarlarından biri... Yakın dostlarından Cem Cantaş, bir süredir Yasemin Çavuşoğlu ile flört ediyor. Tarkan Sualp ile Nur Taşkent ise evlenip çoktan gece hayatından el etek çekti. Yani şimdi gözler onun üzerinde... Sükan ile Akçay, son olarak Özlem Önal’ın evinde verdiği Cadılar Bayramı partisinde birlikte görülmüş. Can Bey, parti boyunca sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmamış. Kimbilir, belki Akçay’ı evlilik fobisinden kurtaran kişi ünlü manken Ece Sükan olur.
Yazarın Tüm Yazıları