Avşar köşkünden taşınıyor mu?

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in birinci katında 8 Mart’ta kapılarını açacak olan Tuus Restaurant&Bar, geçtiğimiz gün ünlü simalar tarafından test edildi.

Henüz açılmadan mönüsünü test ettiren mekanın ilk ziyaretçileri arasında Hülya Avşar ve Hasan Mingü de vardı. Mustafa Toner, Sahir Özbalkan ve Cahit Bağcı’nın ortaklığında kurulan Tuus, bu önemli sınavdan tam not aldı. Avşar, mekanın yemekleri kadar mimar Mustafa Toner tarafından hazırlanan dekorasyonunu da çok beğendiğini söyledi. Bu/images/100/0x0/55ea214ff018fbb8f86d12d8 arada Toner, Hülya Avşar’ın Sarıyer’deki köşkünün dekorasyonunu da yapmış, bu iş Avşar’a tam 1 milyon dolara mal olmuştu. Bir diğer fısıltı da Hülya Avşar’ın önümüzdeki aylarda bu köşkten taşınmayı planladığı yönünde...

Sahada aslan evde kedi

5 ay önce evlenen Zeynep-Ümit Karan çifti geçtiğimiz gün Maçka’daki Chocolate’taydı. Öğle yemeklerini burada yiyen Karan çiftinin oradaki tavırları, özel hayatlarına dair de ilginç ipuçları verdi. Çek Cumhuriyeti ile İzmir’de yaptığımız hazırlık maçının son 10 dakikasında oyuna giren ve 89 ile 90+1’inci dakikalarda iki gol atarak skoru eşitleyen futbolcunun tüm kararları eşine bıraktığı, onun sözünden çıkmadığı, diğer müşterilerin dikkatinden kaçmadı.

Kral kadın

Fatih Kıral Mobilya, İtalyan mobilya devi Nieri Galleria’nın ürünlerini de tüketiciye sunmaya başladı. Birbirinden seçkin dünya markalarını aynı çatı altında buluşturan Fatih Kıral, Nieri Galleria ile mobilyada İtalyan kalitesini ve şıklığını arayanlara hitap ediyor. Figen Kıral, Bostancı’daki sekiz katlı shoowroom’larında, çağdaş, şık ve rahat bir ortamda, her tarza ve zevke uygun modeller bulundurduklarını söylüyor.

Beyoğlu Vakko’da fincan sergisi

Altı yıldan bu yana özellikle fincan boyaması üzerine yoğunlaşan porselen sanatçısı Feyhan Bilgen, kahve fincanlarını Vakko Beyoğlu sanat galerisinde sergilemeye başladı. III. Murat’ın platin üzerine altınla boyanmış tuğrasından 17. yy. Limoge Mine işçiliğine kadar muhteşem eserlerin yer aldığı koleksiyon 1 Nisan’a kadar gezilebilir.

Bu arada Vakko Yönetim Kurulu üyesi Jeff Hakko, bir ilki gerçekleştirerek Vakko’nun özel müzesinin kapılarını açtı. Müzede Bella Hakko Elhadef’in ilk dikiş makinesinden müşteriler tarafından müzeye bağışlanan ilk ürünler, birbirinden ilginç eserler yer alıyor.

Renkli kutlama

Ali Dinçkök’ün Sennur Çiftçi’yle yaptığı evlilikten olan kızı Alize Dinçkök, 22’nci yaşını geçtiğimiz gün Fransız Sokağı’ndaki Cezayir Cafe’de kutladı. Aile büyüklerinin ve yakın dostlarının katıldığı partide Alize Dinçkök’ün mutluluğuna diyecek yoktu. Ağabeyi Raif Dinçkök’ün eşi Esra Hanım’ın 8 aylık hamile olması nedeniyle halalık heyecanı yaşayan genç Dinçkök, aynı gece bu mutluluğunu da konuklarıyla paylaştı.

Antalya’daki detoks uzmanı

Hafta sonu tatillerinin popüler adresi Hillside Su, Antalya’da yeni bir mevsimi karşılarken bedeninizi ve ruhunuzu toksinlerden arındıracak özel bir detoks programı hazırladı. 16 Mart-16 Nisan tarihleri arasında sürecek bu özel detoks programı, Boston’dan gelen detoks eğitmeni ve danışmanı H.S. Schatz tarafından uygulanacak.

50 yılda çok şey değişti

İstanbul Atlı Spor Kulübü, kuruluşunun 50. yılını kutluyor. Önceki akşam da İASK Başkanı Feyzi Atabek’in ev sahipliğinde bu nedenle bir davet düzenlendi. İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün 50 yıl önce İstanbul’da binicilik yapılan tek merkez olduğunu vurgulayan Atabek, "Buraya ’Biniciliğin Mekke’si denirdi. Yıllar önce kulübün bütçesi kömür almaya bile yetmiyordu. Sobamız yansın diye bir atın engel atlama sırasında sırığı kırmasını beklerdik. Böylece o sırığı yakarak ısınırdık. Şimdi ise yedisi federe olmak üzere, at binilecek 28 yer var. Artık bu spora daha çok önem veriliyor" dedi.

Geveze geceler

Parkorman Pine, cuma geceleri farklı bir eğlenceye ev sahipliği yapıyor. Radyolardan tanıdığımız Bay J ile Geveze, bu akşamdan itibaren bu mekanda eğlenceli şovları ile izleyici karşısında olacak. Orkestra "Fazla Mesai"nin canlı müziği eşliğinde söylenecek şarkılarla cuma geceleri renkleniyor.
Yazarın Tüm Yazıları