Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Temmuz 2023: SaÄŸlıklı yaÅŸamak adına adımlar atabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Temmuz 2023: Sağlıklı yaşamak adına adımlar atabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:17

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay yaşanacak.

Haberin Devamı

Bu dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’den de güzel bir destek var. 12’nci evinizde gerçekleşen bu doluna zamanında arkanızdan dedikodu çıkartan insanlar olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterin. Sağlığınıza, özellikle de cildinize ve kemiklerinize dikkat edin; hastalanma potansiyeliniz yüksek.

 Çalışma arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşanabilir, planlar son dakika değişebilir. İşte elektronik ya da iletişim için kullandığınız aletler bozulabilir. Öte yandan Jüpiter’den güzel destekle evinizde mutlu zamanlar geçirebilir, evinizi güzelleştirebilir, ailenizden güzel haberler duyabilirsiniz. Bu dönem taşınmak, yer değiştirmek, evinizde yalnız kalmak, kafa dinlemek veya evinizi dekore etmek için harika bir dönem.

İlişkiler ve ortaklıklar alanında kafanız karışabilir ya da eski sevgilileriniz iletişime geçebilir.

 17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Odak noktanız sağlığınız ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz... Sağlıklı yaşamak adına adımlar atabilir, beslenme düzeninizi değiştirebilir, size fayda sağlayacak tedavilere başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Â

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Temmuz 2023: Sağlıklı yaşamak adına adımlar atabilirsiniz

Plüton’un sert etkileşiminden dolayı kuruntularınız artabilir. Kendinizi en sert yerden eleştirmeyin, kendinize haksızlık etmeyin. Ruhsal açıdan yorgun olabilirsiniz. Arkanızdan iş çevirenler olabilir. Krizleri iş arkadaşlarınızla çatışmalara girmeden yönetin. İş konusunda bazı fedakârlıklar yapmanız beklenebilir. Ama Neptün’ün güzel etkileşimiyle yeni kazanç yolları da yaratabilirsiniz.

 23 Temmuz ve 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda gerileyecek. İlişkiler ve ortaklıklar alanında kafanız karışabilir ya da eski sevgilileriniz iletişime geçebilir. Mevcut ilişkinizde yeteri ilgi görmediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni bir ortaklık veya ilişki kurmak için verimli bir dönem değil bu.

 

BAKMADAN GEÇME!