Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Aralık 2023: Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Aralık 2023: Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:29

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgiden doğan sorunlar yaşanabilir. İş yerinde yapamayacağınız sözler vermeyin. Ofiste elektronik aletler arızalanabilir.

Haberin Devamı

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcunda yeniay gerçekleşecek. Balık burcundaki Neptün’ün de sert bir açısı olan yeniay 11’inci evinizde gerçekleşiyor. Sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, finansal kazanımlarınız, hayattan beklentileriniz, başkalarından destek istediğiniz konularda hevesli ve iyimsersiniz. Yeni adımlar, yeni kararlar ve yeni başlangıçlar gündemde... Yalnız Neptün’ün sert etkisi sebebiyle bazı arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaratabilir, sosyal planlarda son dakika değişikleri olabilir. Dostlar arasında finansal konuları çok gündeme getirmemekte fayda var. Kendinizi hiçbir arkadaşınız için feda etmeyin!

Size fayda sağlayacak, para kazandıracak, sizi çekip çevirecek bir asistan bulabilirsiniz.

 27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkisi olacak. Gündelik işler, sağlık, iş koşulları, angarya işler, evcil hayvanlar gündeminizde...

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Aralık 2023: Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz

İşin içinde Satürn’de olduğundan bu konularda kendinize çeki düzen verebilir, üstesinden gelebileceğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Günlük işlerin temposu da artabilir. Bu tempoda doğru beslenmeye ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Sağlık açısından özellikle mideniz ekstra hassaslaşabilir.

Bu dönem belki bir evcil hayvan sahiplenirsiniz. Ya da size fayda sağlayacak, para kazandıracak, sizi çekip çevirecek bir asistan bulabilirsiniz. Kişisel sağlığınıza para harcamanız gerekebilir. Uzun yıllar çalışacağınız müşterilerle tanışabilirsiniz ya da uzun vadede tamamlayacağınız projeler gündeme gelebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!