Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Ağustos 2023: Peşinde koşturduğunuz sözleşmeler imzalanabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Ağustos 2023: Peşinde koşturduğunuz sözleşmeler imzalanabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:19

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kişisel yeteneklerinizin çok daha fazla farkına varabilir, farklı yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Fiziksel görünümünüze önem verebilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilir, kişisel hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Yalnız bu dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak. Ev ve aile için ekstra harcamalar yapmanız gerekebilir. Tepkilerinizi, harcamalarınızı, yemek yemeyi abartabilirsiniz. Zaman zaman ailenize karşı aşırı tepkiler de verebilirsiniz.

 16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcundaki Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. İlişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler ve iş birlikleri bu yeniayın konusu... İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili uğraşlarınızı artık tamamlama sürecindesiniz. Partnerinizle eğlenceli zamanlar geçirebilir, peşinde koşturduğunuz sözleşmeleri yapabilirsiniz. Uranüs’ün sert açısı sebebiyle aile içinde isyan edilebilecek durumlar oluşabilir. Aile ve ilişkiler alanında sabrınız azalabilir. Evde elektronik veya dijital aletlerde arızalar çıkabilir.

Haberin Devamı

Çevrimiçi alışverişlerde güvenlik konusuna çok dikkat edin.

 23 Ağustos ve 15 Eylül tarihleri arasında Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Kredi kartları, banka, muhasebe ve vergi konularında hatalarla, gecikmelerle uğraşabilirsiniz. Çevrimiçi alışverişlerde güvenlik konusuna çok dikkat edin.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Ağustos 2023: Peşinde koşturduğunuz sözleşmeler imzalanabilir

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay oluşacak. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde sorumluluk almak gerekir ve bir kısıtlanma durumu vardır. Bu dönem maddi konularda kendinize çeki düzen vermek zorunda kalabilirsiniz, sorumluluklarınız artabilir. Beklediğiniz ödemeler gecikebilir. Yaratıcı işlerden gelir elde etmek için adımlar atabilirsiniz. Belki de kendinize gerçekçi bir bütçe yapmanız gerekebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!