Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Mart 2023: Parayla ilgili bir öğrenme sürecine giriyorsunuz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Mart 2023: Parayla ilgili bir öğrenme sürecine giriyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 10:48

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert bir etkileşimi var.

Haberin Devamı

Finansal bir kriz söz konusu diyebilirim ama paniklemeyin. Ödemelerinizi ve harcamalarınızı iyi planlayın. Belki sağlıkla ilgili bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Krediler ve borçlarla ilgili konular da aklınızı meşgul edebilir.

Uranüs’ün güzel desteğiyle yatırım araçlarını inceleyebilir; toprak, ev, araba için araştırmalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi onaylanabilir, sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç alabilir, burs arıyorsanız bulabilirsiniz. Veya ailenizden beklenmedik maddi bir destek görebilirsiniz. Mars’ın sert etkisi sebebiyle özel hayatınızda daha sakin olmanızda fayda var. Borsa gibi riskli yatırım araçlarını değerlendirirken de acele etmeyin.

Kendinize değer vermeyi ve kendi yeteneklerinizi pazarlamayı öğrenmeniz gerekebilir.

 7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcuna geçip 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn’ün temsil ettiği öğrenme sürecini siz maddi konular üzerinden deneyimleyeceksiniz. Gerçekçi hedefler belirlemek, yere sağlam basan adımlar atmak önem kazanacak. Zira boş hayallerin peşinde koşan para kaybedebilir. Parayı kazanma, idare etme, yönetme, kendinize değer verme gibi konular sınav alanlarınız olacak. Bazen az parayla çok iş becerebilecekken bazen de çok paranız olsa bile hiçbir iş yapamayabilirsiniz. Para kazanmakla ilgili sorumluluklarınızda da artış olabilir.

Haberin Devamı

 Yeni bir sektörde işe başlayıp kendinizi bu anlamda eğitmeniz gerekebilir. Yaratıcılık, sahne, hayal gücü, sağlık, enerji gibi alanlarda para kazanmak adına adımlar atabilirsiniz ama işler biraz yavaş seyredebilir. Sürekli hesapta olmayan ödemeler, harcamalar çıkabilir. Lüks harcamalar minimum düzeye iner. Kıt kaynaklarla çok iş yapmanız gerekebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Mart 2023: Parayla ilgili bir öğrenme sürecine giriyorsunuz

Bu dönem toplu alım yaparak, taksit ödeyerek elinizdeki kaynağı daha akıllıca kullanmayı ya da hayatınızda ilk defa para biriktirmeyi öğrenebilirsiniz. Kendi işinizi kurabilirsiniz fakat bunun için çok çalışmanız gerekebilir. Finansal konularda yeri geldiğinde soğuk ve katı kararlar alabilirsiniz. En önemlisi kendinize değer vermeyi ve kendi yeteneklerinizi pazarlamayı öğrenmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Psikolojik açıdan güçlenecek, krizleri kendi lehinize çevirmeyi öğreneceksiniz.

 21 Mart’ta da 0 derece Koç burcundaki Merküryen yeniayda yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla iletişime dikkat edin! Fikirlerinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin. Trafikte hız yapmayın. Sosyal medya kullanırken neyi nasıl paylaştığınıza dikkat edin. Zihniniz oldukça hızlı çalışacak, yeni projeler üretebilirsiniz. İmza gerektiren önemli işler gündeme gelebilir. Satış, pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler gibi alanlarda hızlı kararlar almanız gerekebilir. Yeni eğitimlerin yanı sıra yeni bilgiler de alabilirsiniz.

 23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçip 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kalır. Bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, yeni bir sistem kuran, güç kazandıran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir bu... Plüton burcunuza geçiş yaparak hayatınıza çok büyük ve önemli değişiklikler getirecek. Yıllar içinde kariyer, para kazanma kaynakları, fiziksel görüntünüz, yaşadığınız şehir-ülke, yetenekleriniz ve kimliğiniz üzerinde köklü değişimler meydana gelecek. Ve şu an yaşadığınız hayattan bambaşka bir hayat yaşıyor olacaksınız. Ama her şeyin ötesinde psikolojik açıdan güçlenecek ve artık krizleri kendi lehinize çevirmeyi doğal olarak öğreneceksiniz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!