Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Mayıs 2023: Kendi evinize çıkabilir, kendi hayatınızı kurabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Mayıs 2023: Kendi evinize çıkabilir, kendi hayatınızı kurabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:10

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda bir Ay tutulması oluşacak. Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert bir açısı, Yengeç burcundaki Mars’ınsa güzel bir desteği olacak. Kariyer ve yaşam hedefleriniz konusunda birtakım krizleri yönetmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

İş kurmak isteyebilir, iş bulabilir, önemli projelerde söz sahibi olabilirsiniz. Bu dönem yaptıklarınızla çok daha görünür olacaksınız.

 Yalnız geri hareketteki Merkür’ün sert açısı sebebiyle aile ve kariyer konularında kafanızın karışabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hatta belki karar vermemek en iyi seçenek olabilir. Aile içi iletişimde yanlış anlaşılmalar, maddi konular yüzünden iletişim krizleri gündeme gelebilir. Evde elektronik aletlerde, dijital sistemlerde sorunlar yaşanabilir. Öte yandan Mars’ın güzel desteğiyle spora başlamak, zayıflamak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem işleriniz büyük bir hızla ilerler. İhtiyacınız olan yardımcı veya asistanla da karşılaşabilirsiniz.

 16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. Ev, yuva ve aileyle ilgili türlü olanakla karşılaşacaksınız. Emlak, toprak ve bahçeyle ilgili işlerden kazanç elde edebilir, tarıma yönelebilirsiniz. Ev almak için girişimlerde bulunabilir; toprak, arsa, gayrimenkul yatırımları yapabilirsiniz. Taşınmazlarınızın değeri de artabilir.

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında perde arkasında dönen oyunları, gizli düşmanlıkları görüp bunlarla mücadele edebilirsiniz.

 Belki bu süreçte yurtdışında yaşamak adına adımlar atabilirsiniz. Ailenizin yanından ayrılıp kendi evinize çıkabilir, kendi hayatınızı kurabilirsiniz. Evinizde baştan aşağı bir yenilemeye gitmek istiyorsanız harekete geçmek için harika bir dönem bu... Ev içinde çözümsüz gibi görünen konular da bu dönem rahatlıkla çözülecektir.

Â

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Mayıs 2023: Kendi evinize çıkabilir, kendi hayatınızı kurabilirsiniz

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayda hem eviniz hem kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Bu dönem ailenizle ya da evinizde daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, evinizi güzelleştirmek için harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca aile köklerinizi araştırabilir, geçmiş anılar, resimler, müziklerle ilgilenebilirsiniz.

 21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Perde arkasında dönen oyunları, dedikoduları, gizli düşmanlıkları görüp bunlarla mücadele edebilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle anlaşmakta zorlanabilir, iş ortamınızda mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık açısından önemli rahatsızlıklar meydana gelebilir; bağırsaklarınız, baldırlarınız hassaslaşabilir. Belki minik bir operasyon gündeme gelebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!