Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Eylül 2023: Hesap hatalarına karşı dikkatli olun

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Eylül 2023: Hesap hatalarına karşı dikkatli olun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:22

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileri olacak.

Haberin Devamı

Krediler, borçlar, bankacılık ve vergi işleri, nafaka, primler, burs ve miras gibi konular gündemde… Finansal konularda gerçekçi olmak ve önünüzü görmek zorlaşabilir, kafanız karışabilir, hesap hataları yaşanabilir.

 Bankacınız veya muhasebecinizin hata yapabilir, ödemeleriniz sistemde gözükmeyebilir. Uranüs ve Plüton etkisiyle ev, araba alım-satımı gündeme gelebilir. Yurtdışı, yabancılar, eğitim ve hukuk konularında sürpriz destekler alabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın farklı yollarını bulabilirsiniz.

Yakın çevrenizdeki insanlara karşı sakin ve sabırlı yaklaşın, trafikte hız yapmayın.

 29 Eylül’de 6 derece Koç burcundaki dolunayın ana konuları eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar ve iletişim...

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Eylül 2023: Hesap hatalarına karşı dikkatli olun

Haberin Devamı

Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha sakin ve sabırlı yaklaşın. Trafikte hız yapmayın. Bu dönem bir sürü işe aynı anda yetişmeniz gerekebilir. Ama diğer yandan yaratıcılığınız artacak, bir dolu fikir zihninizde dolaşacak, iletişiminiz hızlanacak. Çözüm ve sonuç odaklı olacaksınız.

 

BAKMADAN GEÇME!