Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Kova Kasım 2023: Libidonuz, flört isteğiniz artıyor

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Kasım 2023: Libidonuz, flört isteğiniz artıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:27

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay oluşacak. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den de güzel bir destek var.

Haberin Devamı

Mesleki konular etki altında. Evle iş arasında sıkışabilir, stres yapabilirsiniz. Hem işte hem evde harcamalarınız artabilir. Bu iki ortamda da fanatik tepkilerden kaçının, öfkenizi kontrol edin. Yaşanan inatlaşmaların bir inanç savaşına dönüşmesine izin vermeyin.

 Maddi anlamda yatırım yapmak veya büyük riskler almak için pek uygun bir süreç değil. Eviniz için bu dönem daha çok para harcamanız gerekebilir. Neptün’ün olumlu etkisiyle iş konusunda çok yaratıcı olabilirsiniz. Neptün, kolay kabule geçmek demektir. Mesleki konulardaki zorlukları mücadeleyle değil, kabullenerek aşacaksınız. İşte başkalarına yardım etmeniz de gerekebilir.

 Yatırım yaparken dikkatli olun, aceleci ve düşüncesizce kararlar vermeyin.

 27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay var. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir etkisi olacak. Özel hayatınızda iletişim çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra libidonuz artabilir ve daha flörtöz hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Kova Kasım 2023: Libidonuz, flört isteğiniz artıyor

Satürn’ün sert etkisinden dolayı maddi konularda gecikmeler, kayıplar, zorlanmalar meydana gelebilir. Bu dönem finansal konularda işin ucunu kaçırmayın. Yatırım yaparken dikkatli olun, aceleci ve düşüncesizce kararlar vermeyin. Borsa gibi alanlarda gereksiz riskler almayın. Sizi değersiz hissettirecek her türlü ortamdan da uzak durun.

 

BAKMADAN GEÇME!