Aşkınız Aslı ve Kerem gibi olsun

Milliyet Gazetesi Yazarı Dr. Eser Alptekin’in yeğeni, ıstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Hasan Kerem Alptekin, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü öğretim üyesi Aslı Gidergi’yle geçtiğimiz gece evlendi.

Geline evlilik cüzdanını veren sinema oyuncusu Filiz Akın, “Aşkınızın masallardaki Aslı ve Kerem’in aşkı gibi olmasını diliyorum” dedi. ıstinye’deki Urza Restoran’da önceki akşam düzenlenen törende, çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı ısmail Ünal kıydı. Nikâh şahitliğini ise Prof. Dr. Demir Budak, ıstanbul Üniversitesi eski Rektörü Mesut Parlak, oyuncu Filiz Akın, Türk Eğitim Vakfı Başkanı Turgut Bozkurt, Prof. Dr. Çiğdem ığci ve gelinin arkadaşı Senem Güzey yaptı. Törene Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan da katıldı. Gelin, evlilik cüzdanını Filiz Akın’ın elinden aldıktan sonra eşini, sarılarak öptü.

Doğruyol’un Mahallesi

Lal Dedeoğlu ve Arzuhan Doğruyol, Nişantaşı’nda “Mahalle” isimli yeni bir mekan açtılar. ıkili yeni mekanlarının açılış davetini ise önceki akşam gerçekleştirdi. Dedeoğlu ve Doğruyol’u açılışta aralarında Serdar Bilgili, Cem Çapa, Mehmet Cem, Neslihan Doğruyol ve Evren ıçli’nin de aralarında bulunduğu dostları yalnız bırakmadı.

Garda sergi

Gönül Nuhoğlu, Sirkeci Tren Garı’nda “Dünyayı Aylaklık Kurtaracak, Bir Gün ışe Gitmemekle Başlayacak Her şey” başlıklı sergisini geçtiğimiz gün açtı. Nuhoğlu, “ızleyiciyi işe gidip gelirken en yoğun karmaşayı yaşadığı Sirkeci Garı’nda yakalıyor. Bir an durup bakmaya ve sorgulamaya çağırıyor. Daha insanca, doğayı gözeten ve adil bir yaşam için bu denli tüketmediğimizde, bu kadar çok çalışmak zorunda kalır mıyız?” diye konuştu. Sergi, 24 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Londra yolcusu

Çeşme Sheraton Otel’in sahibi ıskender Dilek bugün Londra’ya gidecek. Dilek, iş için gideceği Londra seyahati öncesinde Çeşme’deki otelin yenilenme işlerini bitirdi. Üç penthouse odayı baştan aşağıya yenileyen, iskeleyi sıfırdan yaratan ve otelin eksiklerini tamamlayan ıskender Bey, sezona hazır olduklarını söylüyor. Otelin yenilenen üç penthouse dairesini ise şimdiden 15-30 Haziran tarihleri için Rus bir işadamı tarafından ailesiyle birlikte kutlayacağı doğum günü için kapatılmış. Dilek, ayrıca 19 Mayıs tatili için otellerinde paket program uygulaması yaptıklarını da belirtti.

Yaza hazırlanın

Clara Amram’ın geçtiğimiz yıl hayata geçen projesi Clarita’s Way, sağlıklı, lezzetli ve “Fit” yiyecekleri keşfetmeye olan tutkuyu paylaşmaya ve yaşam rehberi olmaya devam ediyor. Amram, “Her mevsimin kendine has bir güzelliği vardır. Her mevsim yenilenmek ve her şeye yeniden başlamak için bir fırsattır.
Kızlar, kadınlar, anneler, büyükanneler, ilkbahar geldi ve geçiyor. Yaz da yolda, fit ve güzel olmak o kadar kolay ki! ışte size kitabımdan birkaç öneri, sabahları kalkar kalmaz su içmek çok faydalı.
Su her yerde var, bizlere kolay geliyor bu yüzden de bazen hayata ne kadar faydalı olduğunu unutuyoruz.” diyerek suyun vazgeçilmezliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Yarın sahnedeler

Depeche Mode, yarın akşam Santral ıstanbul’da konser verecek. Binboa Vodka tarafından Purple Concerts organizasyonu ile düzenlenen konsere gitmek isteyen müzikseverlerin acele etmesi gerekiyor. VIP biletlerinin tükendiği Depeche Mode konserinin sahne önü ve saha içi biletleri de hızla tükeniyor. “Tour of the Universe” turu kapsamında Binboamania ile üçüncü kez ülkemizi ziyaret edecek olan Depeche Mode’un büyülü sahne performansını izlemeniz için, biletler Biletix’de.
Yazarın Tüm Yazıları