Anlaşmayı Tarkan’la kutladılar

Rusya’nın en çok satan votkası Russian Standard’ın sahibi Roustam Tariko, Burak Türeci ile işbirliğini ve ürünün Türk pazarına girişini, Tarkan’ın sahneye çıktığı özel bir partiyle kutladı.

Russian Standard’ın sahibi Roustam Tariko, Türk pazarına girmek için geçtiğimiz günlerde bT firmasının patronu Burak Türeci ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşmanın ardından yakın dostlarıyla birlikte Antalya’daki Sungate Port Royal Otel’e giden Tariko, orada bulunduğu günlerde Türeci’den ilginç bir de talepte bulundu. Bu anlaşmayı kutlamak için Tarkan’ın sahneye çıkacağı özel bir parti düzenlemesini istiyordu.

Burak Bey, o kadar kısa sürede organize edilmesi imkansız gibi görünen bu dileği bir gün içinde gerçeğe dönüştürdü. Tarkan, görüşmenin ertesi günü ekibiyle birlikte Antalya’ya gitti. Pazar akşamı da sadece Roustam Toriko ve yakın arkadaşları ile Burak-Müge Türeci çiftinin katıldığı partide sahneye çıktı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Rusya’nın ilk 5 zengini arasında yer alan Roustam Tariko ile büyük bir işbirliğine imza atan Burak Türeci, "Türkiye’nin en iyi mekanlarında votka severlere Russian Standard Vodka’yı sunacak olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Sevgilisinden uzakta

Azerbaycan’ın devlet petrol şirketi SOCAR ile Aralık 2006’da Socar&Turcas Enerji A.Ş.’yi kuran Turcas Petrol, Haydar Aliyev’in 84’üncü doğum yıldönümü dolayısıyla Azerbaycanlı öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvasına sponsor oldu. Birinci olan takıma Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy madalya ve kupa verdi. Azerbaycan Başkonsolosu Sayyad Aran da Erdal Aksoy ile Batu Aksoy’a isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye ederek, katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Turnuva için Azerbaycan’da bulunan Batu Aksoy’un sevgilisi Ayşe Çavuşoğlu ise aynı saatlerde Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’de, Sarah Besnainou adlı Fransız mücevher tasarımcısının ürünlerini sergilediği davetteydi.

Göcek birinci

Doğuş Otomotiv’in "Trafik Hayattır" projesi kapsamında düzenlenen okullar arası müzik yarışması, 5 Mayıs günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki finalle tamamlandı. İstanbul, İzmir, Ankara, Manisa, Muğla ve Kars’tan 10 okulun finale kaldığı "Trafik Temalı Müzik Yarışması 2007"de, küçük müzisyenlerin eserlerini Ferhat Göçer, Ferman Akgül (Manga), Yüksel Aytuğ ve Hakan Çelik gibi müzik ve medya dünyasının ünlü isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirdi. Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu’nun birinci olduğu yarışmaya, Göksel de şarkılarıyla renk kattı.

Maketçi başkan

Çuhadaroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, küçük yaşta merak sardığı maket hobisini giderek geliştirdi ve bu alanda hatrı sayılır bir koleksiyonun sahibi oldu. Özellikle savaş dioramaları (insan+obje) üzerinde çalışan Çuhadaroğlu, geniş koleksiyonunu sergilediği bir müzeye de sahip. İşadamı, bu ay piyasaya çıkan s-mall Report dergisine verdiği röportajda, hobisiyle ilgili şunları söyledi:

"Üzerinde çalıştığım her karakterde ayrı bir ruh haline giriyorum. Mesela vurulup acı çekiyorum ya da yaşadığım yer bombalanıyor, hüsrana uğrayabiliyorum. Kısacası, yarattığım her sahneyi gerçekten oradaymışım, o sahnede ben de varmışım gibi hissediyorum."

Üçüncü sezona giriyor

Yaz aylarında İzmir gece hayatının en gözde mekanlarından biri olan Rain, üçüncü sezonuna giriyor. Ali Zorer’in sahibi olduğu, iki sezonda 80 bini aşkın konuğun ağırlandığı mekan, bu yıl Dario Restaurant, Has Kahve Evi, Köşebaşı, Red Dragon ve Sipari’yi aynı çatı altında buluşturacak. Rain’de yemekle başlayan gece, kesintisiz eğlenceyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Bodrum’da dükkan açıyor

Dodo, önümüzdeki yaz aylarında Bodrum-Yalıkavak Marina’da dükkan açacak. İç dekorasyon ve antika konusunda Bodrumlu yazlıkçılara hizmet vermek üzere kolları sıvayan Dodo’ya geçtiğimiz gün Les Ottomans’daki davette rastladım. Elindeki yılan figürlü yüzüğü dikkatimi çekti. Sordum; sevgilisi Milano’dan alıp kendisine hediye etmiş. Kulağındaki iki küpeden birini de sevgilisi için takıyormuş.

Mövenpick Ege’de

Mövenpick Hotel İstanbul’da 7 Mayıs akşamı "Mövenpick Ege’ye Açılıyor" temalı bir parti düzenlendi. Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı organizasyona, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. 2007 yılında Bodrum ve İzmir’de hizmete girecek iki yeni otelin tanıtıldığı gecede Mövenpick Resort Bodrum Genel Müdürü Serpil Yıldız ile Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Alain Rigazzi de hazır bulundu.

İki dáhi aynı sahnede

Günümüzün en seçkin solo sanatçılarından biri kabul edilen Sabine Meyer, 16 Mayıs akşamı Fazıl Say’la birlikte CRR’de sahne alacak. Meyer, Fazıl Say’la ilgili yaptığı açıklamada "Fazıl Say, birçok hayali ve birçok ilginç fikri olan çok yaratıcı bir müzisyen. Umarım çok fazla beste yapmaz da bizimle çalmaya zamanı kalır" dedi. Dinleyenleri soluksuz bırakacak bu konseri kaçırmayın derim. 23 ve 28 YTL’den satışa sunulan konser biletleri Biletix gişelerinden, www.biletix.com adresinden, Biletix Çağrı Merkezi’nden (0 216 556 98 00) ve CRR Konser Salonu gişesinden temin edilebiliyor.
Yazarın Tüm Yazıları