Ankara’da eğlendi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, takımlarının Gençlerbirliği Oftaşspor’la yaptıkları maç öncesi soluğu Ankara gecelerinde aldı.

Maç için takımla birlikte başkente gelen Polat, biri sarışın, diğeri esmer iki güzel kadın ve iki erkek arkadaşıyla birlikte Nenehatun Salata’da günün ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Asker yolu gözlüyor

Bayramda Çeşme Sheraton Otel’deydim. Emel Sayın, bayramın ikinci günü bu otelde sahneye çıktı. Sayın’ın yeğeni Nergis Mizanoğlu da konser öncesinde sahneyi ve oturma düzenini incelemek üzere balo salonundaydı... Nergis Hanım’la ayaküstü sohbet ettik. Sevgilisi Vatan Şaşmaz’ın askerliğini Cizre’de yaptığını, 12 ay sonra terhis olacağını, vatani görevini bitirip İstanbul’a dönünce evleneceklerini söyledi. Ağabeyi Fuat Mizanoğlu’nun iki yıl önce çocuk sahibi olmasından sonra, ailenin kendisine de bir an önce evlenip anne olması yönünde ısrar etmeye başladığını da sözlerine ekledi.

Profesör olacak

Doç. Dr. Meral Kozakçıoğlu, iki yıl önce Suadiye’de açtığı Fizikom Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kapadı. Meral Hanım, profesör olmak için üniversitede çalışma zorunluluğunun bulunduğunu, bu yüzden Fizikom’un Suadiye şubesini Maltepe Üniversitesi’nin içine taşıdığını söyledi. Bir de hatırlatma yapayım; Fizikom’un Levent şubesi halen hizmette...

Mevlana Yılı’na görkemli final

Tüm kültürleri ve insanları, müzik aracılığıyla ortak saygı, diyalog ve anlayışta buluşturmayı amaçlayan DRUM (Dialogue, Respect, Understanding through Music), UNESCO tarafından ilan edilen Mevlana Yılı’nı noktaladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ve Şişli Belediyesi’nin katkıları ile önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda özel bir gece düzenlendi. Sabri Tuluğ Tırpan’ın Mevlana için bestelediği "Mevlana-Simyacı Senfonik Şiiri", Sertab Erener tarafından seslendirildi. DRUM’un kurucusu Zeynep Dereli’nin konuşması ile başlayan geceyi 400 kişi izledi.

Çifte doğum günü

Sosyete dünyasının nabzını tutan Hello! Dergisi’nin yılbaşı partisi, geçtiğimiz akşam Nişantaşı Salomanje’de yapıldı. Ev sahipliğini DoğanBurda Dergi Grubu’nun CEO’su Mehmet Y. Yılmaz, derginin Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen ve Genel Yayın Yönetmeni Erdem Kırım’ın yaptığı yılbaşı partisine, Tülin Şahin, eşi Mehmet Özer, Şahnaz Çakıralp, Metin Uca, Hıncal Uluç, Ertekin, Erol-Varol Kaynar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Akşam saatlerinde kokteyl ile başlayan parti, gecenin geç saatlerine kadar coşkulu bir şekilde sürdü. Gecenin en güzel sürprizi ise mekanın işletmecisi Ersin Süzer ile ünlü manken Tülin Şahin’in doğum gününün aynı güne denk gelmesiydi. İkili için doğum günü pastasını Hande Süzer hazırlatmıştı.

Karısını dinledi kazançlı çıktı

Çeşme Sheraton Otel, bayramda Emel Sayın ve Cenk Eren’i sahneye çıkardı. Sayın, bayramın ikinci günü otelin yeni açılan balo salonunda yaklaşık 1000 kişiye konser verdi. Diğer meslektaşlarının programları ilgisizlik yüzünden iptal edilirken kendisini izlemeye bu kadar çok kişinin gelmesi, ünlü sanatçıyı çok sevindirdi. Söylediği şarkılara sevenlerinin de hep bir ağızdan eşlik etmeleri, ünlü sanatçıya duygusal anlar yaşattı. Öğrendiğime göre Sayın’ın Sheraton Çeşme’de çıkmasını en çok isteyen, otel sahibi İskender Dilek’in eşi Sevil Hanım’mış. Bu ısrarı dikkate alan İskender Bey, Sayın’ı bayramda çalışmaya ikna etmiş. Doğrusu bu çabasının karşılığını da aldı, konser gecesi çok coşkulu geçti. Bu arada çamur havuzları, SPA’sı ve Balili masözleriyle ünlü olan Çeşme Sheraton, rezervasyonlara bakılırsa yılbaşını da epey hareketli geçirecek.

Nişantaşı çok hareketli olacak

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Brasserie Leea’da bugün "Christmas Party" düzenlenecek. Saat 20.00’de başlayacak olan partide birçok sürpriz olacak. Örneğin, perküsyon ve davul şovun renk katacağı partide, kokteylleri Brezilyalı şov grubu servis edecek. Abdi İpekçi Caddesi’nin en hareketleri mekanlarından biri olan Leea’da kış boyunca her salı konsept partilerin devam edeceğini de ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları