Akaretler’de erken yılbaşı

Akaretler Sıraevler, yarın gerçekleşecek ’Late Night Shopping’ ile yılbaşı öncesinde en keyifli ve en eğlenceli alışverişin adresi olmayı hedefliyor.

Akaretler Sıraevler’de bulunan tüm mağazalar, yarın gece saat 22.00’ye kadar açık kalacak. Mağazalar, önlerine kurulacak olan stantlarda Noel Baba’larla ikramlarda bulunacak, müşterilerine de sadece bir gece için geçerli olacak indirimler sağlayacak. Akaretler Sıraevler’in yılbaşı ağacını ise Caroline Koç’un sahibi olduğu Haremlique hazırladı. Yılbaşı ağacı için kullanılan canlı ağaçlar, daha sonra bir ağaçlandırma kampanyasına bağışlanacak. Yarın gece ayrıca Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu W Lounge’da ’World Of Excellence’ partilerinin ikincisi düzenlenecek. Partide, Paris’in dünyaca ünlü diskosu BuddhaBar’ın albümlerini hazırlayan ve jet sosyetenin yakından takip ettiği DJ Ravin müzik yapacak.

Kaynar 60 oldu

Erol Kaynar, 60’ıncı yaşını önceki gün sahibi olduğu Nişantaşı’ndaki Salomanje’de kutladı. Salomanje’nin işletmecisi Ersin Süzer, dalışa olan merakıyla da bilinen Kaynar için hazırlattığı dalgıç ve tekne şeklindeki doğum günü pastasının üzerine "Patron bizi dalmaya götür" yazdırmıştı. Erol Kaynar, pastayı Hıncal Uluç ve Ertekin’le birlikte kesti. Kaynar’ın doğum günü partisine katılanlar arasında kardeşi Varol Kaynar’ın yanı sıra Reha Muhtar, Serdar Bilgili ve Sabi Totah da vardı.

Beşiktaş’ın Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Delgado da aynı mekánda 26’ncı yaş gününü kutladı. Delgado’yu bu gecede futbolcu dostları Alex De Souza, Mert Nobre ve Bobo da yalnız bırakmadı.

PortDeBras’ı tanıttı

Hillside-Trio’da "Kutlamayı Kim Sevmez" konsepti altında düzenlenen 5’inci yıl kutlamaları, sportif ve sosyal etkinliklerle devam ediyor. Etkinlik kapsamında Türkiye’ye gelen ünlü fitness eğitmeni Julio Papi, yaratıcısı olduğu dünya çapında tescilli egzersiz programı PortDeBras’ı Hillside üyelerine tanıttı. Papi’nin 2006 yılında Rus Vladimir Snezhik ile birlikte pilates, dans, bale ve fizyoterapi unsurlarını çağdaş ve özgün bir şekilde birleştirerek ortaya çıkardığı PortDeBras programı, tam ve dengeli bir bedensel sağlık durumunun en yüksek düzeye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Oynadığı tiyatro oyununun kostümlerini de tasarladı

Bu yıl 15’inci yılını kutlayan Mask-Kara Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu "Velev ki Tartüf" adlı oyunda Marianna karakterini canlandıran Zeynep Aydemir, aynı zamanda oyunda kullanılan kostümlerin tasarımlarını da yaptı. Aldığı sanat tarihi eğitiminin kendisine çok yardımı dokunduğunu söyleyen genç oyuncunun bu oyundan sonra kostüm tasarımı alanında işleri açılmış. Oyunu galada izlemeye gelen tiyatrocu Mehmet Ulay, yeni oyununun kostüm tasarımı için Aydemir’le anlaşmış. Görünen o ki, Zeynep Aydemir tasarladığı kostümlerle de tiyatro dünyasında adından söz ettirecek.

Prens Al Jamal’de

Avusturya Prensi Hubertus von Hohenlohe, Al Jamal’de eğlendi. Atıl Kutoğlu’nun özel misafiri olarak İstanbul’a gelen, aynı zamanda ’Andy Himalaya’ adıyla da tanınan ünlü bir pop şarkıcısı olan Meksika-Avusturya asıllı Prens Hubertus von Hohenlohe, sergilediği rahat ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Geceye Atıl Kutoğlu, Ahu Tuğbay, Emel Yazgan, Nilüfer Tarkan ve Alev Çağdaş ile birlikte katılan Prens, gece boyunca dansözlerle dans etti.

Yeni yıla hazır

İstanbul’a en yakın kayak merkezlerinden Kartalkaya’da bulunan Chocolate Kartalkaya, Avrupa standartlarında yapılan yeni snowboard parkuru ile kış sezonunun vazgeçilmez keyif merkezlerinden biri haline geldi. Yeni yıl hazırlıklarını tamamlayan Chocolate Kartalkaya, her gün 17:00-20:00 saatleri arasında partiler, 23:00’ten sonra da club geceleri ile hizmet veriyor.
Yazarın Tüm Yazıları