GeriSağlık Twitter kullanıcıları daha sık mastürbasyon yapıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Twitter kullanıcıları daha sık mastürbasyon yapıyor

Twitter kullanıcıları daha sık mastürbasyon yapıyor

Cinsellikle ilgili enteresan sonuçlar...

İngiliz OkCupid adlı internet sitesi, kullanıcıları arasında düzenlediği anketler ile seks hakkında oldukça eğlenceli tespitler ortaya çıkarmış. Bireylerin internet kullanımıyla cinselliğe bakış açısı arasında bir paralellik olduğunu öne süren sitenin ortaya koyduğu ilginç sonuçlar…

Egzersiz yapmayı sevmeyen kadınlar orgazma ulaşmakta güçlük çeker

Sporla arası iyi olmayan kadınlar, spor yapmayı sevenlere kıyasla orgazma ulaşma konusunda iki kat zorluk yaşıyorlar. Bu spor ve orgazm bağlantısı, yaş artışı ile doğru orantılı. Yani yaş ilerledikçe orgazma ulaşma konusundaki başarı, hareketsiz bir hayatı seçenler için daha zorlaşıyor.

Olgun erkekler haşin seks sever

Yaş ilerledikçe bekar erkekler, nazik sekstense sert seksi tercih etmeye başlıyorlar. 60’lı yaşlarındaki erkeklerin yüzde 50’si haşin seksi daha çok seviyor. Bu oran, 25 yaş grubundaki erkeklerde sadece yüzde 10.

Kadınlarda ise yaş ilerledikçe sert seks sevgisi yok denecek kadar azalıyor. 18-60 yaş aralığındaki ankette, 18 yaşındaki kadınların bile yüzde 10’dan az bir kısmı sert sekse ilgi duyuyor.

Vejetaryenler oral seksi sever

Erkek vejetaryenler vejetaryen olmayan erkek grubuna kıyasla partnerine oral seks yapmayı daha çok seviyorlar. Kadınlarda ise oral seks sevgisi vejetaryen olan ve olmayan erkeklerden daha düşük. Ama kadınlar arasında da vejetaryen olanların oral seks sevgisi daha fazla.

Twitter müptelalarının ilişkileri kısa sürer

Düzenli olarak tweet atan insanlar maymun iştahlı oluyorlar ya da ilişki insanı olamıyorlar. Anlayacağınız, daha fazla tweet attıkça yuva kurma ihtimaliniz azalıyor. OkCupid bu sonuca sekiz yüz bin kullanıcısını temel alarak ulaşmış. Yaş küçüldükçe Twitter kullanıcılarının ilişki süreleri daha da kısalıyor.

Twitter kullanıcıları daha sık mastürbasyon yapar

Günlük olarak tweet atan insanlar bu şekilde her gün kendilerini tatmin ediyorlar. Twitter kendi kendini tatmin için bir sosyal medya çözümü olma özelliği taşıyor. Öte yandan sıkı Twitter kullanıcıları her gün kendileri ile ilgili pek çok şeyi paylaşma konusunda rahat hissettiklerinden mastürbasyon konusunda da daha rahatlar. OkiCupid 18-24 yaş arası 21 bin kullanıcısını temel alarak bu sonuca ulaşmış.

Özel üniversiteye gidenlerin seks yapma sıklıkları daha fazla

Özel okul öğrencileri haftada beş-altı kez seks yapmak istediklerini söylerken, bu oran devlet okulu öğrencileri için haftada dört-beş.

False