GeriAlışveriş Teknoloji harikaları Tchibo'da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Teknoloji harikaları Tchibo'da!

Teknoloji harikaları Tchibo'da!

Birbirinden farklı dijital yaşam stili aksesuarları ve hediye seçenekleri...

Tchibo’nun her hafta değişen temalarında sırayı modern hayatın vazgeçilmezi teknoloji aldı. 26 Aralık tarihinde tüm Tchibo mağazalarında ve tchibo.com.tr’de başlayacak “Teknoloji Harikaları” temasında birbirinden farklı dijital yaşam stili aksesuarları ve hediye seçenekleri yer alıyor.

Tchibo, 26 Aralık Çarşamba günü başlayacak yeni temasını teknolojik ürünlere ayırdı. Müzik, televizyon ve bilgisayar uyumlu, eğlenceli ve keyifli hediye seçenekleri ile bu yılbaşı, “Teknoloji Harikaları” teması ile renklenecek. Ayarlanabilir ve yumuşak dokulu stereo kulaklıktan, nostaljiyi günümüze uyarlayan sessiz kullanım imkanı ve yüksek ses kalitesiyle her yaşa, her tarza hitap eden dijital pikaplara uzanan seçenekler yer alıyor. Tüm aile fertlerine özel hediye önerilerinin de bulunduğu temada, sabahları zor uyananlar için çalar saatlerden, kolay ütülenebilen şık gömleklere kadar geniş hediye seçenekleri sunuluyor.

Tchibo’dan her eve teknolojik dokunuşlar

Tchibo, herkesin bir zamanlar “kaset koleksiyonu” olduğu gerçeğinden yola çıkarak, sevilen parçaları tekrar dinlemeye yardımcı olacak kaset dijitalleştirici aletine de “Teknoloji Harikaları” temasında yer veriyor. Müzik ve sesli kitap kasetlerini MP3 formatında bilgisayarlara kolayca aktarabilen aletin yazılım yükleme işlemi de son derece hızlı ve kolay. Yüksek ve kaliteli tarama hızına sahip taşınabilir el tarayıcısı da 26 Aralık’ta tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında satışta.

False