GeriAlışveriş Stilinize ince bir zevk katın: Dreamy Feathers
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Stilinize ince bir zevk katın: Dreamy Feathers

Stilinize ince bir zevk katın: Dreamy Feathers

Charms Company’nin yeni koleksiyonu dinginliğin cazibesini sunuyor.

Cazibenin tasarımlarını yaratan Charms Company’nin ‘Dreamy Feathers’ koleksiyonu, modern kadının stilini ince bir zevkle tamamlıyor. Bilgelik ve erdem sembolü kuş tüyü formundaki mücevherler altın ve pırlantanın çekiciliğiyle bezeli. ‘Dreamy Feathers’ dinginlik ve hafifliğin cazibesini hissetmenizi sağlayacak.

Charms Company’nin ‘Dreamy Feathers’ koleksiyonu, arınma, dinginlik ve hafifliğin cazibesini sunuyor. Bilgelik ve erdem sembolü kuş tüyü formundaki gizemli mücevherler, modern kadının teninde ince bir dokunuş bırakıyor.

Altın, beyaz ve kahverengi pırlanta ile bezeli ‘Dreamy Feathers’, birbirine geçmiş minik parçalardan oluşuyor ve bu, kolyeye ilk bakışta fark edilen ayırt edici bir zarafet katıyor. ‘Dreamy Feathers’ın küçük modellerini, tek başına kullanıldığında yalın şıklığın kapısını aralıyor; farklı Charms koleksiyonlarıyla kombinlendiğinde ise zengin bir görünüm vadediyor. Büyük modeller ise tek başına öyle etkileyici ki, stilinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı haline gelmesi çok zaman almayacak. 

False