GeriAlışveriş Sonbaharın hüznünü dağıtan sıcacık bir ambiyans için
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sonbaharın hüznünü dağıtan sıcacık bir ambiyans için

Sonbaharın hüznünü dağıtan sıcacık bir ambiyans için

Durance El Yapımı Mum Serisi ile bulunduğunuz mekana ferahlık verin.

Dekorasyonunuza sonbaharın serin rüzgarlarını, kara bulutlarını dağıtacak bir dokunuş ekleyin. Durance, Parfümlü El Yapımı Mum Serisi’nden menekşe ve değerli amberi öneriyor.

Mumların yarattığı sıcak ambiyans, dekorasyonun vazgeçilmezi. Durance, %100 doğal balmumu, koton fitil ve doğal parfümlerden oluşan üst kalitede El Yapımı Mum Serisi ile bu ambiyansı sağlığınızı riske atmadan yaratabilirsiniz. Mumların toplam yanma süresi ise uzun sohbetlerinize eşlik etmek için 40 saati aşıyor.

Durance sonbahar dekorasyonunda, yaşadığı mekanlarda çiçek kokusundan vazgeçmeyenlere menekşe, baharatlı ve ağaçsı kokuları sevenlere ise değerli amber kokulu el yapımı mumları tavsiye ediyor. Menekşenin zarif iris kokusu ile buluşan hafif, pudralı ve çiçeksi parfümü bulunduğu mekana ferahlık veriyor. Değerli amberin bir tutam vanilya ile harmanlanan ağaçsı kokusu ise sıcak ve samimi bir atmosfer yaratıyor. 

19 koku çeşidiyle Parfümlü El Yapımı Mum Serisi, Durance butiklerde, online alışveriş sitesi www.durance.com.tr ‘de ve Durance satış noktalarında!

False