GeriEtkinlikler SİZİ ARIYORUZ!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

SİZİ ARIYORUZ!

SİZİ ARIYORUZ!

Gücünüzü büyütmek ve sorunun değil çözümün parçası olmanız için sizi arıyoruz...

Baştan söyledik, artık hiç kimse yalnız olmayacak dedik, artık biz varız dedik.

Bundan böyle hiçbir sıkıntınızı içinize atmak, çarelerinize kendiniz çözüm yaratmak zorunda değilsiniz.

Ailemizin altında kendi haber kanalınızı kurup, sizinle aynı sıkıntıları yaşayan diğer ailelerle bir araya gelebilir, yazışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Tecrübe paylaşabilir birbirinize destek olabilirsiniz.

Ortak yaşamlar paylaştığınız diğer ailelerle el ele verip, çarkları döndürebilir, kendi çözümlerinizi üretebilir, yalnızlığınızı paylaşabilirsiniz.

Sizi bekliyoruz…

İlk özel kanalımızın adı “PEMBE GÜÇ” ve kaptanı göğüs kanserini yenen ve yaşadıklarını diğer ailelerle paylaşan Özlem Aysoy.

Aynı hastalığa yakalanan aileler, PEMBE GÜÇ sayfasında biraraya gelecek. Paylaştıkça büyüyen, büyüdükçe güçlenen paylaşım kanalı olacak PEMBE GÜÇ. Birbirine destek olmak isteyen, kanser yaşamış ya da bir yakını kansere yakalanmış ailelerin oluşturduğu, el ele tutuştuğu çok özel bir bölüm olacak.

Hande Gürer ise diyabetle yaşayan çocukların ailelerinin kaptanı olacak. ŞEKER ÇOCUKLAR kanalı ile tüm benzer yaşamlara sahip olan ailelere dokunacak.

Siz de kendi kanalınızı kurmak, sizinle aynı sıkıntıları yaşayan ailelerle bir araya gelip gücünüzü büyütmek ve bu güçle sorunlarınızı birlikte çözmek istiyorsanız; down sendromlu bebeklerin aileleri, prematüre doğmuş bebeklerin aileleri, ikiz hatta üçüz aileleri, engelli çocukların aileleri…

Sizi arıyoruz!

Özlem Aysoy ve Hande Gürer gibi siz de kendi derdinizin kaptanı olun diye, yaşamlarınızı birlikte paylaşın güç bulun diye.

Bize başvurun.

1 Kasım 2010 tarihinde açılacak özel kanallar için lütfen bize ulaşın.

Haydi…

Siz de sorunun değil çözümün bir parçası olun!

False