GeriAlışveriş Şıklığınızı tamamlayan aksesuarlar Oleg Cassini’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şıklığınızı tamamlayan aksesuarlar Oleg Cassini’de!

Şıklığınızı tamamlayan aksesuarlar Oleg Cassini’de!

Özel günleriniz için ihtiyacınız olan her aksesuarı bulmanız mümkün.

Peri masallarından ilham alan tasarımlarıyla rüyaları gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini’de büyüleyici 2014 gelinlik ve abiye koleksiyonunun yanı sıra ihtiyaç duyabileceğiniz her aksesuar bulunuyor. Düğününüzde, bekarlığa vedanızda, kına gecenizde, nişanınızda ya da katılacağınız özel bir davette kıyafetinizi tamamlayacak son dokunuşu Oleg Cassini’nin birbirinden şık ve zarif aksesuarlarıyla yapmanız mümkün.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, büyüleyici gelinlik ve göz alıcı abiyelerin yanı sıra, ihtiyaç duyabilecek her aksesuarı mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Tüm dünyada 400’den fazla mağazada bulunan ve internetten satış yapan Oleg Cassini’de, ayakkabı, duvak, abiye takı, gelin buketi, taç, vualet, gelin kesesi, eldiven bolero, şal, kürk ve bekarlığa veda aksesuarları gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bulunuyor. Düğününüzde, bekarlığa vedanızda, kına gecenizde, nişanınızda ya da katılacağınız özel bir davette kıyafetinizi tamamlayacak her detaya Oleg Cassini mağazaları ya da internet sitesi ile ulaşmak çok kolay.

Hayallerinizi süsleyen gelinliğinizi beyaz ve pembe güllerden oluşan bir gelin buketiyle tamamlayabilirsiniz. Oleg Cassini’de lila tonlarında ya da nadir bulunan ekru şakayık çiçeklerinden oluşan buketler bulmak da mümkün. İşlemeli ve boncuk detaylı ya da Amerikan saten ve Fransız danteli kullanılarak yapılmış gelin keseleri zarif tasarımlarıyla gelinliğinizin hoş bir parçası olabilir. Oleg Cassini’nin etekleri inci ve taşlarla işlenmiş duvak modellerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Grogen kumaştan yapılmış ya da taşlarla süslenmiş şifon bir gelin kemeriyle gelinliğinizi hareketlendirebilirsiniz. Dirseğe kadar işlemeli, Fransız danteli gelin eldivenini gelinliğinizin kolu yerine kullanarak farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Fildişi rengindeki ve saten fiyonk detayla süslenmiş kısa dantel eldivenin zarafetinize eşlik etmesine izin verebilirsiniz. Oleg Cassini’nin ışıltılı taşlarla süslenen taç, tüylerle tamamlanan saç tokası ve boncuklarla detaylandırılan saç bandı gibi onlarca saç aksesuarından zevkinize uygun olanı seçerek kendinizi prenses gibi hissedebilirsiniz.

Taç, neşeli gözlük ve daha fazlası...

Kına gecesi elbisenizi pembe ve ekru ya da kırmızı ve beyaz çiçeklerden oluşan duvaklı bir taçla renklendirebilirsiniz. Bekarlığa veda partinizde takabileceğiniz, üzerinde “gelin olacak” yazan taç, neşeli gözlükler ve rozetler eğlencenize ortak olabilir. Nişan elbisenizi taş işlemeli zarif bir kolye ile tamamlayarak göz alıcı görünebilirsiniz. Katılacağınız özel bir davette takacağınız çiçek detaylı bronz bileklik ya da mavi taşlı küpe ile dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün. Oleg Cassini ile üşüdüğünüzde üzerinize alabileceğiniz şala kadar her ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Oleg Cassini bir abiyenin en önemli tamamlayıcısı olan ayakkabıları da unutmuyor. Kırmızı, gece mavisi, siyah ve zümrüt yeşili gibi renkli saten modellerin yanı sıra gelinliğin altına kullanabileceğiniz taşlarla süslenmiş beyaz tonlarındaki ayakkabıları da bulmak mümkün.

Peri masallarından ilham alan tasarımlarıyla rüyaları gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini büyüleyici 2014 koleksiyonu ve her ihtiyacınızı sağlayacak aksesuarları ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Oleg Cassini sizi büyülü dünyasına davet ediyor. 

False