GeriAlışveriş Şık Babalar için Şık Saatler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şık Babalar için Şık Saatler

Şık Babalar için Şık Saatler

Sürpriz hediyeleriyle Nacar..

Nacar’ın, Babalar Gününe özel sürpriz hediyesi olan saatli kol düğmeleri ile birlikte sunduğu birbirinden şık modelleri, babanıza şıklığın keyfini yaşatacak harika bir armağan olacak.

Zamanda yeniliğin, kalitenin ve şıklığın değişmeyen ismi Nacar’dan özel günlere özel bir seri daha. Nacar’ın özel tasarladığı çelik ve gold renk seçenekli modeller, sürpriz hediyesi olan saatli kol düğmeleriyle birlikte babanıza verebileceğiniz en güzel hediye olacak.

Şık Babalar için Şık Saatler

Klasik ama bir o kadar da modern çizgilere sahip seri, hem gece hem de gündüz babanızın şıklığını tamamlayabilecek tasarıma sahip. Timsah desenli hakiki deri kayışlı modeller, roma rakamlarının asalet ve şıklığını babanızın bileğine taşıyor. Sağlamlığın ve kalitenin değişmeyen sembolü Quartz makinenin kullanıldığı seri 43 mm’lik komple çelik kasası, vidalı arka kapağı, takvim göstergesi, 10 atm su basıncına dayanıklılığı ve safir camı ile mükemmelliğini kanıtlıyor.

Yüksek kalitede materyaller ile üretilen Nacar Saatleri, babalara özel saatli kol düğmesi hediyesi ile bu yıl da babaların aldığı en güzel hediye olacak.

False