GeriAlışveriş “Samsung Elektrikli Süpürge” tek yardımcınız
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Samsung Elektrikli Süpürge” tek yardımcınız

“Samsung Elektrikli Süpürge” tek yardımcınız

Güçlü performansı ile şaşırtacak.

%50 enerji tasarrufu ile mükemmel temizliğe olanak sağlayan Rambo serisi, 3 modeli ile kullanıcılarla buluşuyor. Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung ev temizliğinde de teknoloji ve tasarımı kusursuz şekilde birleştirmeye devam ediyor.

Ürettiği teknolojilerde tüketicilerinin taleplerini en ince ayrıntısına dek değerlendiren, ergonomiyle teknolojiyi mükemmel bir şekilde harmanlayan Samsung, ev temizliğinin en önemli oyuncusu elektrik süpürgelerine ailesine yeni bir üye ekledi. Yeni ve çok güçlü Samsung Rambo; performansı ile baş döndürüyor.

Samsung’un devamlı olarak geliştirdiği yeni teknolojilerin en yeni üyelerinden biri olan Samsung Rambo; özel fırçası, Super Twin Chamber motoru, geliştirilmiş filtre sistemi ile maksimum performans için tasarlandı. Aynı zamanda sessiz motoru ve %50 daha az enerji tüketimi ile de dikkat çeken Samsung Rambo Mavi, Kırmızı ve Gümüş renkleri ile tasarımdan da ödün vermiyor.

Yeni tasarlanmış Super Twin Chamber sistemi sıradan elektrik süpürgelerine göre daha güçlü ve uzun çekiş gücü sağlarken, tozu en yüksek performansta filtreleyerek kusursuz temizlik sağlıyor. Super Twin Chamber sistemini temizlemek de çok kolay; sadece çevirerek çıkarmanız ve etrafa tozu etrafa dağıtmadan temizlemeniz mümkün.

Dışarı toz sızdırmayı engelleyen HEPA filtre sistemi sayesinde Samsung Rambo alerjik kullanıcılara karşı da en güçlü korumayı sağlıyor. Modifiye edilmiş hava akışı sistemi maksimum çekiş gücü sunarken, özel olarak geliştirilmiş yumuşak köşebentleri ile eşyalarınıza zarar vermeden temizliğe olanak sağlıyor.

www.samsung.com/tr

False