GeriAlışveriş Saçınızı yıpratmadan her gün yıkayabilirsiniz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saçınızı yıpratmadan her gün yıkayabilirsiniz

Saçınızı yıpratmadan her gün yıkayabilirsiniz

Kolay taranan, sağlıklı ve yumuşak saçlara kavuşabilirsiniz.

Ducray Extra-Doux - Sık Kullanım Şampuanı, formülünde bulunan hassas temizleme bazı ve provitamin B5 sayesinde saçı nemlendirir, saçınızın doğal direncini ve yapısını güçlendirir, saçlarınız esnek ışıltılı ve güçlü bir görünüm kazanır.

Yaşadığınız ortam, iş hayatınız, günlük spor aktiviteleriniz gereği saçınızı her gün yıkamanız gerekiyor olabilir. Özellikle yaz aylarında sık sık duş almak gereği hissedebilirsiniz. Saçınızı gün boyu birikmiş kirden, tozdan, terden arındırmak için saç derinizi yıpratmayacak bir şampuan kullanmanız çok önemli. 

Ducray Laboratuvarları tarafından geliştirilen ve önerilen Ducray Extra-Doux sık kullanım şampuanı, içeriğindeki provitamin B5 bakımından zengin dermoproteinleri saçın dışını kaplayarak saçın merkezini nem kaybından korur.
Özellikle ince ve nazik saçlar için ideal olan şampuanı, hipoalerjik yapısı sayesinde tüm aile bireyleri rahatlıkla kullanabilir. Ducray Extra Doux Sık Kullanım Şampuanı ile yaz sıcağında nemini kaybetmiş saçlar maksimum oranda nemlenir, dienç kazanır ve güçlenir.

Her tür saç tipinde kullanım alışkanlığına göre haftada 3,5,7…istediğiniz sıklıkta kullanabilir, kolay taranan, sağlıklı ve yumuşak saçlara kavuşabilirsiniz. Nemli saç ve saç derisine köpürterek uygulayın ve sonra durulayın.

  

False