GeriEtkinlikler Profilo AVM'de Bayram Coşkusu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Profilo AVM'de Bayram Coşkusu

Profilo AVM'de Bayram Coşkusu

Bayram boyunca birçok etkinlik sizleri bekliyor.

Profilo AVM, bayram boyunca düzenleyeceği etkinliklerle bayram coşkusunu 7’den 70’e herkese yaşatıyor.

Bayram etkinliklerinde neler yok ki? Küba Müzik Dinletisi’nden, nefes kesen dansları ile Latin Dans Grubu’na, trio müzik ve piyano dinletilerine, müzikal ipli kuklalardan palyaço ve sihirbazlara kadar herkes Şeker Bayramı süresince Profilo AVM ziyaretçileri ile birlikte olacaklar.

Birbirinden eğlenceli ve keyifli gösterilerin yanı sıra minik ziyaretçiler için sihirbazlık, kaşık kukla ve ebru sanatı atölyeleri, Yarışmatör Abi ile ödüllü yarışmalar, çocuk tiyatrosuyla çocuklar kendilerini renkli bir dünyada bulacak. Profilo AVM ziyaretçileri bayramın her anını doyasıya yaşayacak, eğlenecek ve unutamayacakları bir bayram geçirecekler.

Hediyelik eşyadan aksesuara, kozmetikten tekstile her türlü seçeneği aynı çatı altında bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, konuklarına bayram havasını taşıyan, birbirinden seçkin mağazalarıyla bayrama özel indirimler, kampanyalar, uzun vadeli taksit oranları ve hediye çeki uygulamaları ile İstanbul’un merkezinde avantajlı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

www.pam.com.tr

False