GeriAlışveriş Pepee ile çocuklar daha mutlu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pepee ile çocuklar daha mutlu

Pepee ile çocuklar daha mutlu

Pepee’nin oyuncakları düşyeri sanal mağazada!

Pepee’nin oyuncakları çocuklara neşeli zamanlar geçirtiyor. Türkiye'nin İlk Milli Çizgi Film Kahramanı Pepee artık birbirinden eğlenceli oyuncakları ile çocukların yanında! 

Pepee’nin oyuncakları arasında resimli küpler ve kutu oyunları gibi zeka gelişimine yardımcı olanların yanı sıra üzerinde Pepee resimlerinin yer aldığı üç tekerlekli bisiklet de bulunuyor.

Minikler Pepee ile hem eğleniyor hem öğreniyor!

Pepee oyuncakları çocukların el ve göz koordinasyonunun gelişimine yardımcı oluyor. Kutu oyunları ve resimli küpler ile minikler şekilleri, sayıları, renkleri ve doğru parçaları eşleştirme üzerine kendilerini geliştiriyor. 

Pepee’nin sevimli bisikleti…

Pepee’nin çizgi filmde de sık sık sürdüğü bisiklet çocuklar ile buluşuyor. Düşyeri’nin Pepee’si çocuklara ilk bisikletlerine binme şansını, rengarenk tasarlanan üç tekerlekli bisiklet ile sunuyor. Türkiye'nin markalaşmış ilk çizgi filmi Pepee’nin Pedalsız Rangerları da çocukların araba merakını gidermelerine yardımcı oluyor.

Pepee’nin birbirinden eğlenceli bu ürünlerinin yanı sıra Türkiye genelindeki Loco Poco, Armağan Oyuncak, Toyzz Shop, D&R Mağazaları, Maxi Toys Joker ve tüm seçkin oyuncak satış mağazalarında Pepee hayranlarını bekliyor.

www.dusyerisanalmagaza.com

False